nyheder

Odds boost på Manchester United-Arsenal hos 888Sport

Adskillige rigtige traditionsopgør finder i dag sted i både den engelske Premier League når storklubberne Manchester United og Arsenal tørner sammen i et vaskeægte traditionsopgør. Der er lagt i ovnen til masser af flot spil og spænding. Hos bookmakeren 888Sport tilbydes du lige nu et særdeles gavmildt odds boost på kampen.
 

Flot odds boost på ManU-Arsenal hos bookmakeren 888Sport
© 888Sport

 
Der er både vigtige point og masser af ære på spil når de to storklubber søndag eftermiddag tørner sammen i Premier League. Opgørene mellem de to klubber er altid intense og som oftest også spækket med god fodbold. Manchester United kommer med tanken fuld af selvtillid efter 5-1 sejren over danske FC Midtjylland mens Arsenal trods et hjemmebanenederlag til Barcelona bestemt kunne væres deres indsats bekendt.
 
Hos bookmakeren 888Sport tilbyder de lige nu kraftigt forhøjede odds på denne kamp. Hvis Manchester United løber afsted med sejren og du har spillet på dette vil du modtage fantastiske odds 7,0 på dette resultat – mens et succesfuldt spil på en Arsenal sejr vil udløse mægtige odds 8,0 til de heldige og dygtige spillere der har ramt rigtigt.
 

Sådan får du dit Odds boost:

Opret en konto hos 888Sport med bonuskoden ZFBJ55 og placer herefter et væddemål på vinderen af kampen.
Vind på kampen – du vil herefter modtage dit odds boost som freebets.
Du modtager herudover freebets på 200 kr. for hvert 5. singlespil á minimum 100 kr. som du har placeret.
 

Velkomstbonus hos 888Sport

Som nævnt ovenfor skal du oprette en konto hos 888Sport for at kunne deltage i denne fantastiske kampagne. Det er nemt og hurtigt, at oprette en konto – og du tilbyde ovenikøbet en særdeles attraktiv 888Sport velkomstbonus på helt op til 1500 kr. når du som ny kunde foretager din første indbetaling. Der er dermed et stort potentiale for, at komme til at vinde rigtig store penge når du opretter dig som kunde hos bookmakeren 888Sport.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds på den 88. Oscar Uddeling hos Bet365
næste artikel
TILBUD: Få dobbelt op på Superliga gevinst hos Betfair