nyheder

Få odds 15,00 på Walisisk sejr over England hos 888Sport!

I denne uge er der selvfølgelig fuld gang i EM slutrunden 2016 – og det er nu anden runde af kampe vi har taget hul på. Torsdag mødes blandt andet England og Wales, imens de regerende mestre fra Spanien tørner ud imod altid uforudsigelige Tyrkiet. Hos 888Sport har de nok engang lagt sig i selen og leverer alle nye kunder et rigtig fornuftigt odds boost på det to kampe. Læs meget mere herunder og tilmeld dig i dag!
 

faa oddsboost paa em kampe hos 888sport © 888Sport

 
Dagens tidlige kamp står mellem naboerne fra England og Wales og der kan nok siges at være lagt i ovnen til lidt af et mandfolkeopgør her – for ingen af de to mandskaber vil overdrage håneretten til rivalerne. Når Spanien møder Tyrkiet er det uden tvivl de rødblusede Spaniere som må regnes som favoritter til sejren – og som ny kunde kan du få odds 4,00 hvis du tror på en spansk sejr – et succesfuldt bet på Tyrkisk sejr udløser derimod helt vilde odds 15,00.
 
Også i det førstnævnte rent britiske opgør kan alle nye 888Sport kunder hive en gedigen gevinst hjem. Sejr til England giver pengene 5,00 gange igen, mens sejr til Waliserne giver dig flotte odds 15,00. 888Sport giver dig med andre ord en gylden mulighed for at vinde rigtig store penge på dit første EM 2016 odds væddemål.
 

Sådan gør du:

  1. Opret din konto hos 888Sport ved at klikke på billedet ovenfor.
  2. Placer herefter dit første væddemål på vinderen af en af de to kampe. Beløb mellem 10 og 100 kr. kvalificerer til dette odds boost.
  3. Kryds fingrene – går dit væddemål hjem kvitterer 888Sport med de nævnte vanvids odds.

 

Opret dig i dag og få en flot velkomstbonus

Når du opretter dig hos 888Sport kan du se frem til at være hos en bookmaker hvor det hele bare ”spiller” som det skal – der er ingen smalle steder – heller ikke når det kommer til velkomstbonus. Som ny kunde kan du nemlig få den flotte 888Sport odds velkomstbonus på helt op til 1200 kr. i forbindelse med din første indbetaling.
 
Var det odds bonus til EM2016 du var på udkig efter?
 

Om forfatteren

forrige artikel
UNIBET TILBUD: Odds boost på onsdagens EM 2016 kampe!
næste artikel
BET365: Få risikofrit live odds på Spanien Vs Tyrkiet