nyheder

74- årige odds-entusiast Arne vinder DM i Tips

Erfaring er guld. Det er dette års DM i Tips et klart eksempel på. Sidste runde af Danske Spils DM i tips blev afgjort i weekenden, og her tog 74-årige Arne Larsen sejren med 12 rigtige på weekendens Tips kupon.
 
Hvis du skulle have gået glip af det, så afholdt Danske Spil DM i Tips i de sidste to en halv måned. Titlen som Danmarks bedste tipper løb Arne Larsen med. 103 rigtige var netop én mere end nummer to og tre, og det er ikke nogen nybegynder, der kan bryde sig med titlen som Danmarksmester i Tips.
 

Jeg har været med alle årene af DM i Tips og har desuden tippet de seneste 60 år. Så man kan vel godt sige, at jeg har en del erfaring, fortæller Arne til Danske Spil.

 
For Arne har Tips 13 været en stor del af hans liv. Tilbage i 1987 måtte han, efter pres fra konen, sætte sin komplette samling af 22 års Tipsbladet til salg – de fyldte for meget. Men nu virker det nok som en god idé med alle de odds-orienterede spille-magasiner fra Tipsbladet. Der er godt nok et års tid til næste års DM i Tips, men hvis du åbner en konto hos Danske Spil, så kan du lige nu få 500 kr. i velkomstbonus.
 

Er du Danmarks bedst oddser?
© Danske Spil – DM i Tips

 

Danske Spil finder ny præmie

Arne Larsen vinder både en tur på Verdens Bedste Fodboldrejse, som er en tur til tre fodboldkampe i henholdsvis England, Tyskland og Italien samt 10.000 kr. til en valgfri rejsedestination. Desværre så driller bentøjet, så Arne Larsen springer nok fodboldrejsen over og nøjedes med at følge kampene og odds kuponen hjemme fra sofaen.
 
Danske Spil, som giver en gavmild 100 % velkomstbonus til nye kunder, har lovet at de nok skal finde en passende præmie til DM mesteren i Tips. Indtil da er det i hvert fald på plads at ønske Arne mange gange tillykke med titlen som Danmarks bedste tipper.

Om forfatteren

forrige artikel
3 X Odds Bonus til Weekendens Premier League
næste artikel
Gratis bet på HJK – FCK, hvis løverne taber!