nyheder

Odds på Dronningens Nytårstale

Året lakker imod ende og det er tid til året sidste væddemål. Hvilken bedre anledning til at sætte et bet end Dronningens Nytårstale. Stort set alle bookmakere tilbyder odds på hvad Dronningen nævner i sin Nytårstale, og du kan starte festaftnen med et godt betting brag.
 

Danske Spil - Odds på Dronningens Nytårstale © Danske Spil

 
2015 går på held og de sidste Premier League kampe er veloverstået. Slutningen på 2015 er typisk også en tid til at gøre regnskab for ens betting indsats i løbet af året. En anden der gør regnskab er Dronningen, der i sin nytårstale typisk opsummere året der gik. Hvis du vil slutte dit betting år af med en gevinst, så er der massere af interessante bets til oddset på Dronningens 2015 Nytårstale.
 
Hvis du vil sætte et odds på Dronningens Nytårstale i 2015, så kan du desuden få en 500 kr. velkomstbonus ved kontooprettelse hos Danske Spil.
 

Odds på Dronningens Nytårstale

Danske Spil lægger traditionen tro massere af betting muligheder op på deres online sportsbook. Ikke nok med at du kan spille på oddset, om Dronningen nævner de enkelte ord, såsom Syrien (odds 1.05), Prins Joachim (1.30), Kronprinsparret (1.65), Dannebrog (3.50) osv. i løbet af nytårstalen. Så kan du også spille på over/under markedet – f.eks. om hun nævner ’Danmark’ under 7.5 gange (odds 1.95) eller over 7.5 gange (1.75).
 

Ingen søfolk eller politik

Inden du vælger præcis de ord, som du tror hun vil sige og sætter et bet, så er her en lille huskeregel. Dronningen siger ikke ’Søens folk’ i Nytårstalen – det har hun rent faktisk aldrig sagt. Derudover så er kongehuset som udgangspunkt politisk neutral, så forvent heller at hun nævner Lars Løkke, Dagpenge eller andre politiskorienterede vendinger.
 
Held og lykke med dine nytårs bet og godt nytår.

Om forfatteren

forrige artikel
250 kr. freebet til Man U – Chelsea
næste artikel
Betsafe: 200 kr. Gratis Spil på C. Palace – Chelsea