nyheder

888Sport: Vinder Donald Trump?

Det begynder at spidse til for de forskellige kandidater om, at blive den næste Amerikanske præsident og i morgen, tirsdag får hele verden et kraftigt fingerpeg om, hvem for eksempel det Republikanske parti ender med at nominere som sin præsidentkandidat. Den altid bramfrie og kontroversielle Donald Trump er hos de fleste bookmakere en pænt stor favorit til, at vinde primærvalget i staten Arizona på den såkaldt ”Super-Tuesday” – og oddset på ham som vinder ligger hos den store bookmaker 888sport på 1,10.
 

Super Tuesday - amerikansk valg 2016
© FreeDigitalPhotos.net

 
Odds 1,10 er dog et ganske pænt og højt odds når man medtager i betragtningen, at Trump er langt foran den primære rival, Ted Cruz i de seneste meningsmåling – og kombineret med de forskellige bookmakeres velkomstbonusser kan dine penge hurtigt yngle og blive til langt flere end du selv har indbetalt. Læs mere i vores sammenligning af odds bonusser!
 
Hos 888Sport tilbyder de naturligvis også odds på hvem der ender som demokraternes endelige præsidentkandidat og i forbindelse med primærvalget i Arizona er Hillary Clinton at regne for storfavorit, da en sejr til hende giver odds 1,08 mens et væddemål på en sejr til rivalen Bernie Sanders giver hele 5,50 igen.
 

Spil hos 888Sport nu!

 
Hos 888 sport sætter de stor pris på deres kunder – nye som gamle og de har altid en lang række af spændende tilbud til alle som vælger dem som deres foretrukne bookmaker.

Opret dig hos 888sport og få bonus!
Det er nemt og hurtigt at oprette en konto hos 888Sport og der er andet og mere end deres store og flotte udvalg af odds som kan friste nye kunder. Hos denne bookmaker kan du nemlig også løbe afsted med en virkelig gavmild 888Sport velkomstbonus som er helt op til 1000 kr. når du foretager din første indbetaling på din nye 888Sport konto. Herfra ønsker vi dig al mulig held og lykke med dine spil hos bookmakeren 888Sport.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind Champions League finale billetter hos NordicBet
næste artikel
Odds boost Betfair: Dansk Mester 2016