nyheder

888Sport: Få odds 41.00 på ny Napoli-sejr over Liverpool

Hvem skal løbe med førstepladsen i Champions Leagues pulje E? Liverpool kan med en sejr i onsdagens møde med Napoli sikre førstepladsen, men det kræver, at de forsvarende Champions League-mestre ikke atter bliver slået af italienerne.
 
Napoli vandt det første møde i Italien med 2-0, så de har tidligere vist, at de sagtens kan slå Klopp og co. Gør de det igen, så kan du lige nu få hele odds 41.00 på en Napoli-sejr hos 888sport.

 

888sport Liverpool Napoli oddsboost
© 888sport

 

Hård afslutning skal revancheres

Liverpool fik en hård afslutning på det første møde i Italien, hvor Napoli løb med sejren på to scoringer i de sidste 10 minutter – noget der ellers har været Liverpools helt store kendetegn i denne sæson.
 
Mon ikke Jürgen Klopp har instrueret sine spillere i, at det ikke må ske igen? Det er fristende at tro, at Liverpool vil jagte en hurtigere afklaring på kampen, fremfor at risikere en alt-eller-intet-situation som i det første møde.

 

Super odds på Liverpool vs. Napoli!

 

Gavebod til nye spillere

Du kan som ny spiller lige nu få en gavebod af en betting bonus hos 888Sport, der har boostede oddsene på kampen mellem Liverpool og Napoli. I stedet for at nøjes med odds 1.56 på en Liverpool-sejr, så giver 888Sport alle nye spillere i stedet odds 8.00 på en sejr til hjemmeholdet.
 
Endnu større er dit forhøjede odds på Napoli, hvor du får svimlende odds 41.00 på en ny sejr til italienerne over Liverpool.
 

Her er din vej til de boostede odds

Hvis du gerne vil have fat i de forhøjede odds på topopgøret i Champions League, så skal du blot oprette en 888Sport-spillekonto. Benyt eventuelt et link her på siden, så kommer du direkte ind på 888Sport.
 
Her får du de boostede odds i 888sport bonus, når du opretter en spillekonto og foretager din første indbetaling. Du skal blot indbetale minimum 70 kr. og sætte et spil på kampen mellem 10 og 50 kr., for at du kan få det forhøjede odds.
 

Hvorfor nøjes med 70, når du kan få 1.000 kr.?

Hvorfor nøjes med at indbetale de 70 kr. og spille for de 50 kr., når du kan få 1.000 kr. i velkomstbonus? Bruger du bonuskoden ”100BONUS”, når du foretager din første indbetaling, så får du 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr.
 
Din bonus har selvfølgelig et par regler, som skal overholdes og indfries, inden du kan få gevinster fra den udbetalt. Du skal omsætte den minimum seks gange til odds 1.50 eller højere, inden gevinster derfra kan udbetales.
 

Hjælp, jeg har allerede en 888sport-konto, hvad gør jeg så?

Hvis du allerede har en 888sport-spillekonto, kan du selvfølgelig ikke bruge bonuskoden eller få det boostede odds. Men, det betyder ikke, at du ikke også kan få en oddsbonus. Hvis du bruger vores bonuskalkulator, kan du se, hvor stor en bonus du kan få lige nu, samt hvad det kræver af dig. Du finder vores odds bonuskalkulator her.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 10.00 på Real Madrid sejr mod PSG
næste artikel
Unibet: Sådan kombinerer du dig til en Champions League-kamp