nyheder

Danmarks fodbolddrenge til OL! Betfair giver odds 5,00 på sejr i åbningskampen mod Irak!

Så starter OL 2016 i Rio omsider – og omsider skal de danske fodbolddrenge i aktion i en turnering, som betyder noget. Vi som er fans af dansk fodbold har ventet på dette øjeblik i umindelige tider og vi vil uden tvivl heppe på de danske drenge, det beste vi har lært. Torsdag møder Danmark i åbningskampen ganske upåagtede Irak, og det må naturligvis forventes, at de danske drenge kan trække sig sejrrigt ud af dette opgør. Hos Betfair tilbydes alle nye spillere lige nu et helt igennem fornuftigt odds boost på sejr til det danske landshold i åbningskampen mod Irak. Læs meget mere lige her!
 

faa odds 5,00 paa sejr til danmark mod irak ved ol 2016 hos betfair
© Betfair

 
Danmark må, trods afbud fra flere nøglespillere, uden tvivl regnes som favoritter. Ikke blot mod Irak, men også til, at kvalificere sig videre fra gruppespillet. Alt andet end en videre kvalifikation vil være at regne som en markant skuffelse! Irak har ikke just præsteret det helt store på den internationale fodboldscene og vi forventer da derfor også, at det danske fodboldlandshold vil formå, at få en ganske komfortabel sejr i hus mod dette mandskab.
 
Hos Betfair kan du som ny kunde lige nu få vilde odds 5,00 på Danmark som vinder af kampen mod Irak. Der er altså her tale om et væddemål med fantastiske odds, som nærmest er 100% sikkert på at gå hjem. Vi anbefaler dig på det kraftigste, at åbne en konto hos Betfair nu og på den måde få denne fantastisk flotte ekstra gevinst.
 

Sådan får du dig Betfair odds boost på Danmark – Irak

  1. Opret din konto hos Betfair via billedet ovenfor – brug promotionkoden ZFBJJN!
  2. Spil på Danmark som vinder af OL Fodbold opgøret mod Irak.
  3. Scor din ekstragevinst hos Betfair!
  4. Betfair returnerer din indsats, hvis Danmark ikke vinder kampen!

 

Opret konto i dag med Betfair bonus!

Betfair står virkelig stærkt i det danske bookmaker-landskab. De har et kæmpe udvalg af odds og tilbyder desuden markedets absolut stærkeste velkomsttilbud med den flotte Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr. Opret dig i dag – det kan hurtigt blive en god forretning!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbud: Kæmpestort odds boost på Brøndby - AC Horsens
næste artikel
BETFAIR OL Fodbold: Få odds 6,00 på Dansk sejr mod Sydafrika!