onsedetting nyheder

Vind præmier hver dag op til jul med Onsidebettings Julekalender

December er for alvor skudt i gang, og det er ensbetydende med julekalendre i massevis. Når det kommer til betting er det ikke nogen undtagelse. December er oftest fyldt med betting kampagner fra bookmakere, og hos Onsidebetting kan du lige nu deltage i en fed en af slagsen.

Hver dag op til jul kan du nemlig vinde præmier i deres julekalender.

julekalender onsidebetting 2021
© OnsideBetting

Åben en låge og vind

Alle spillere, nye som eksisterende, kan deltage i Onsidebettings julekalender, og det er absolut gratis. I julekalenderen gemmer der sig naturligvis 24 låger, og du har som spiller muligheden for at åbne en låge hver dag op til jul og vinde præmier for 75.000 kr!

Inde bag lågerne gemmer der sig en lang række forskellige præmier og tilbud som freebet uden indbetaling og lignende. Oftest skal svare rigtigt på et spørgsmål, for at modtage præmien. For at deltage i julekalenderen skal du:

  • Logge ind eller oprette en konto
  • Trykke på “kampagner”
  • Åben en låge hver dag i december

Herefter er det bare at svare rigtigt på spørgsmålet, og så har du altså muligheden for at vinde fede præmier.

julekalender onsidebetting
© OnsideBetting

Få 500 kr. i velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er oprettet som kunde hos Onsidebetting, ja så skal du altså først det for at spille med i julekalenderen. Det er heldigvis nemt og hurtigt, og du kan endda få en betting bonus, når du opretter en konto.

Du kan få helt op til 500 kr. i indbetalingsbonus som ny kunde, og alt du skal gøre er at lave en indbetaling på minimum 100 kr. Herefter matcher Onsidebetting med en 100% bonus, som skal omsættes sammen med indbetalingen 8 gange, før der kan udbetales. Bonussen har et minimumodds på 1.50, hvilket er ganske lempeligt for en velkomstbonus.

Din Onsidebetting velkomstbonus skal omsættes indenfor 60 dage, ellers forfalder bonussen.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Vind lækre præmier fra Apple i Det Store ComeOn Julelotteri
næste artikel
CL - spil risikofrit på 6. runde: Sådan gør du