onsedetting nyheder

Onsidebetting: Få Danmarks bedste odds på rundens kamp i Superligaen

Superligaen er for alvor skudt i gang!

Vi er blot to spillerunder inde, og vi har allerede set en række fede kampe, store overraskelser og vilde mål. Så selvom 2020 og 2021 har været lidt anderledes end normalt, så kan vi altid regne med Superligaen.

Vi har fundet en fed odds bonus hos Onsidebetting til netop Superligaen – læs med herunder.

onsidebetting bedste odds superligaen
© Onsidebetting

Få de bedste odds på “rundens kamp” med Onsidebetting

Hos vores venner hos Onsidebetting er de (næsten) lige så vilde med Superligaen som vi er. Derfor giver de lige nu vanvittigt gode odds på en række kampe i en danske Superliga.

Til hver runde i Superligaen 2021/22 udvælger Onsidebetting én kamp, som for dem er rundens kamp. I lige præcis denne kamp er der skruet helt op for oddsene, så du altså kan spille med fremragende odds på netop den kamp. Bemærk, at det er på 1X2-markedet, at du finder de høje odds boost.

Du får altså mulighed for at spille med tårnhøje odds til én kamp i hver runde af Superligaen, hvor tilbagebetalingsprocenten teoretisk er på 100%. Ikke dårligt vel?

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ RUNDENS KAMP

Superligaens første to runder

Efter de første to runder har vi allerede set glimt af, hvorfor Superligaen er så speciel.
Guldfavoritterne fra Midtjylland tabte deres første opgør hjemme på MCH Arena med 1-2 til et veloplagt OB-hold, men fandt formen mod AaB i en kampe der endte 1-0 til midtjyderne. De forsvarende mestre fra Brøndby spillede 1-1 uafgjort mod AGF i første runde og formåede også kun at få et enkelt point efter en 1-1 mod Viborg i seneste runde.

Lige nu ligger Randers FC på førstepladsen med fire point efter en sejr mod Vejle og en uafgjort mod OB. Så alt peger på, at det bliver en spændende og nervepirrende sæson – som altid

Ny hos Onsidebetting? Husk din 100% bonus

Hvis du ikke allerede er spiller hos Onsidebetting, så husk, at du har en Onsidebetting velkomstbonus til gode. Lige nu får nye Onsidebetting-spillere en velkomstbonus på 100 procent op til 500 kr.

Din første indbetaling bliver altså fordoblet, så du for eksempel får 1.000 kr. at spille for, hvis din første indbetaling på OnsideBetting.dk er på 500 kr. Bonussen krediteres automatisk til din OnsideBetting-konto. Din OnsideBetting bonus (indbetaling + bonusbeløbet) skal omsættes 6 gange til minimum odds 1.50, før den og eventuelle gevinster derfra kan udbetales.

God fornøjelse!

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

ONSIDEBETTING: DE HØJESTE ODDS OP SUPERLIGAEN HER

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
CL-kval: FCM – Celtic: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
OL håndbold: Optakt og odds til Danmark – Norge