nyheder

Mr. Green: Få odds 10.00 på Danmark mod Østrig

Onsdag aften går Østrig og Danmark head-to-head i Wien, i hvad der kan være blive et afgørende sammenstød i gruppe F for at sikre sig kvalifikation til VM i Qatar 2022.
 
Og selvfølgelig er der en fed kampagne når Danmark spiller, og lige nu kan du odds bonus fra Mr. Green, hvor du kan få et odds boost på hele 10.00, hvis Danmark går fra banen som sejrsherre onsdag aften. Læs med her og find ud af hvordan, du kan spille med boostet odds til kampen.
 

 

Sådan får du ekstra højt odds på Danmark

Som nævnt kan du med Mr Green lige nu få hele odds 10.00, hvis Danmark slår Østrig onsdag aften. Bonussen er et alternativ til den Mr. Green velkomstbonus, men her er der altså tale om en bonus, hvor du som ny spiller kan få et ekstra højt odds på Danmark i deres kvalifikationskamp mod Østrig.
 
Alt du skal gøre for at kunne få odds boost 10.00 på en sejr til Danmark er følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green – du finder link her på siden
  2. Opret en konto
  3. Spil maks 50 kr. på Danmark vinder over Østrig
  4. Hvis dit bet går hjem, bliver din kupon boostet til odds 10.00
  5. Der er ingen omsætningskrav på gevinst

 

mr green vm kvalifikation odds boost danmark ostrig
© Mr. Green

 
Det eneste krav der er for at du kan modtage dit odds boost på kampen er, at du ikke allerede er ny spiller, da det som nævnt er en alternativ til Mr. Greens ordinære velkomstbonus.
 

Danmark har fået en fantastisk start på kvalifikationen

Hjulmands tropper har startet deres kvalifikation til VM 2022 med to sejre over Israel og Moldova, sidstnævnte resulterede i en 8-0-sejr for de rød-hvide, hvor Kasper Dolberg og Mikkel Damsgaard var i hopla og begge scorede to gange. Det faktum, at der blev scoret så mange mål i sejren over Moldova kan meget vel vise sig at være afgørende senere i gruppen, hvor ting forventes at være tæt mellem lige præcis Danmark og Østrig, når det kommer til automatisk kvalifikation og play-off-pladserne.
 
Den gode start på det danske landsholds kvalifikation er blot en fortsættelse af deres nylige gode form, da de nu har vundet syv af deres sidste otte internationale kampe. De har også været effektive foran målet og scoret mindst to mål i deres sidste fem kampe. Østrig har det godt med at spille på hjemmebane, ​​da de er ubesejrede i deres sidste fire internationale kampe i Østrig, og heriblandt tre sejre. Faktisk har de vundet syv af deres sidste ni kampe på hjemmebane. Så danskerne kommer uden tvivl på en svær opgave – men vi tager klaphatten på og skråler “Kom så Danmark!”
 
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Cashpoint: Sådan spiller du risikofrit på VM-kvalifikationen
næste artikel
Cashpoint tilbud til nye spillere er tilbage