nyheder

Få penge retur hos Unibet.dk!

For blot nogle dagen sind har vi introduceret til Unibets tennis bettingmesterkab hvor du har mulighed for at vinde del af 500.000 DKK i kontanter og i dag har vi allerede glæden til at præsentere nyt fantastisk tilbud som gælder mændenes Autralian Open! Unibet som vi kender og elsker for deres gode tilbud til næsten alle sportsgrene vil efter eget udsagn lancere yderligere boostede odds til denne års første Grand Slam. I første omgang vil vi dog se nærmere på Unibet Money Back tilbuddet.
 

Unibet Tennis penge retur
© Unibet
 

Op til 1000 DKK retur

De første kampe er blevet spillet i den først runde og der har allerede været en del overraskelser både hos herrerne og kvinderne. Man kan lægge mærke til at den første Grand Slam er gået i gang for fuld drøn og at presset er højt hos alle spiller. Hos Unibet kan du i dette tilbud forsikre dig mod at din spiller taber efter at have vundet 2 sæt. Det vil sige hvis din spiller smider sejren efter at have ført med 2 sæt i dette års Australian Open giver Unibet dig indsatsen tilbage op til 1.000 DKK. Det lyder da rigtig lækkert.
 
Sådan gør du:

  • Placér et pre-match bet på en af mændenes singlekampe fra Australian Open 2018
  • Hvis din spiller fører med to sæt, men taber, refunderer Unibet din indsats

 
Husk dog at kun spil på vinderen af kampen refunderes og kun indsatser mellem 50 DKK og 1000 DKK!
 

Se alle kampe live

Som en fantastik detalje kan du som bruger hos Unibet streame alle kampe fra Australian Open live med Unibet TV! Tilbuddet er helt gratis og du skal ikke betale ekstra for at nyde live sport i god kvalitet på computer og mobil! Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker kan du på vores side finde en bonus sammenligning for hele det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side.
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Freebet på EM i håndbold hos Nordicbet!
næste artikel
Vind 375.000 DKK på tennis hos bwin.dk!