nyheder

UNIBET: Få Risikofrit odds væddemål ved spil på Pokalfinalen!

Traditionen tro spilles pokalfinalen på Kristi Himmelfartsdag og finder som altid sted i Parken på Østerbro i København. I 2016 udgaven af pokalfinalen er det to af de helt store traditionsklubber i dansk fodbold der tørner sammen. AGF fra Aarhus og FCK fra København. Som det altid er tilfældet i pokalkampe kan intet siges at være afgjort på forhånd – men det er dog Københavnerne der må regnes som favoritter til, at løbe med titlen som pokalmester 2016. Hos Unibet har de lige nu et godt tilbud til alle spillere: Du kan få et risikofrit væddemål på Superligaen når du placerer et odds væddemål på FC København som pokalvinder 2016.
 
Hos bookmakeren Unibet har de en lang tradition for, at give deres kunder mulighed for, at optjene risikofrie væddemål – og torsdagens pokalfinale er således ingen undtagelse i forhold til denne glimrende praksis.
 
Klik på billedet herunder og få dit Risikofrie odds med det samme!
 

spil paa pokalfinale 2016 og faa risikofrit vaeddemaal hos unibet
© Unibet

 
Hvis du spiller minimum 100 kr. til odds 1,60 på, at FCK vinder vil du optjene et 100 kr. risikofrit væddemål som du kan bruge i forbindelse med søndagens Alka Superliga opgør mellem FCK og OB!
 
Sådan gør du for at få dit risikofrie odds væddemål

  1. Opret dig hos Unibet hvis du ikke allerede er kunde og tilmeld dig på kampagnesiden.
  2. Spil 100 kr. eller mere på FC København som vinder på 1X2 markedet senest den 5. maj klokken 16.45.
  3. Du vil herefter den 9. maj klokken 9.00 få dit 100 kr. risikofrie odds væddemål
  4. Aktiver dette under ”Min Bonus” på din konto
  5. Dit næste væddemål på 100 kr. vil herefter være risikofrit.

 

Ikke kunde endnu? Så venter din Unibet bonus

Hvis du ikke allerede har oprettet dig hos bookmakeren Unibet, så vil vi på det kraftigste opfordre dig til at overveje dette. Ikke alene bliver alle kunder forkælet med flotte kampagner og gode tilbud, alle nye kunder kan også hive den endog særdeles gavmilde Unibet odds velkomstbonus på op til 1500 kr. i hus når der første gang foretages en indbetaling på kontoen.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Velkomstbonus og odds garanti hos Scandic Bookmakers
næste artikel
Tilbud hos Betfair: Odds 5,00 på FCM sejr over AGF