PokerStars åbner dansk bookmaker i 2016

Danske odds spillere vil i 2016 få glæde af en ny bookmaker. Verdens nok største pokersite PokerStars åbner nemlig en dansk bookmaker-side, som de har valgt at kalde BetStars. Så hvis du i forvejen spiller poker hos PokerStars, så får du nu også muligheden for at placere dine odds hos BetStars.
 

PokerStars lancerer BetStars
© wikipedia

 
De fleste danske pokerspillere kender i forvejen PokerStars, og nu kommer odds og betting fans også til at stifte bekendtskab med en af de største online pokerrum. Eller retter sagt deres nye sports betting brand BetStars, som fra 2016 kommer til at udbyde odds og væddemål i Danmark.
 

PokerStars lancerer BetStars

Amaya Inc., som er firmaet bag PokerStars, løftede tidligere på måneden sløret for, at de har fået dansk spillelicens til at åbne en bookmaker i Danmark. Denne betting licens skal bruges til at udbyde spil via deres nye betting klient BetStars. Indtil nu har de danske spillemyndigheder givet en ét årig prøvelicens, men med PokerStars hjemmesiden er de allerede bekendte med de danske regler og vilkår, og det forventes at spillelicensen til BetStars gøres permanent.
 

BetStars.dk åbner primo 2016

Der er endnu ikke sat endelig dato på hvornår PokerStars betting site BetStars åbner i Danmark, men med en licens i hus menes det at være en gang i starten af 2016. Så odds spillere kan glæde sig til en nytårs overraskelse i form af en ny bookmaker i Danmark.
 
BetStars.dk ligner desuden første skridt i en større satsning på sports betting fra PokerStars side. De har således købt domænet BetStars.com for 10.000 $ og har også rekvireret hjemmesiderne BetStars.eu, BetStars.co.uk, BetStars.de og BetStars.it, hvilket tyder på at de meget vel også åbner en bookmaker i England, Tyskland og Italien.
 
Indtil BetStars åbner i 2016 prøve kræfter med en lang række bookmakere – du kan du se listen over alle danske bookmakere med licens og betting bonus her.

Om forfatteren

forrige artikel
Eksklusiv betting bonus: Få 1500 kr. hos 888sport
næste artikel
Scandic: Højeste odds på Bundesligaen