nyheder

Price boost hos 888sport.dk! FC København mod Lokomotiv Moskva

Der er krise i FC København! I Superligaen ligger klubben kun nu på plads nr. 6 og efter nederlaget mod Brøndby blev det til en yderligere nederlage til SønderjyskE på hele 3:0 på udebane i Haderslev. I Europa League er det dog gået lidt bedre for det topseedede mandskab i gruppe F. De danske mestre ligger nr. 1 gruppen og står stadig uden nederlag på kontoen. I den senste kamp mod FC Zlin lykkedes det at hive den første sejr i land, Solkbakkens trup vandt med hele 3:0. Med en sejr over Lokomotiv Moskva i Rusland torsdag aften kan løverne sikre sig videre avancement og glemme lidt af den krise man pt. har i den hjemmelige liga. I Superligaen ser ud til at blive katastrofe, efter sidste kamp søndag eftermiddag er løverne nu hele 14 point efter ærkerivalerne fra Brøndby IF der har top pladsen.

Super odds - 888sport FCK vs. Lok
© 888sport

Et point i Rusland vil de fleste fra FCK lejeren nok kunne leve med, der i så fald kan gøre arbejdet færdigt hjemme mod FC Sheriff i sidste spillerunde. Det vil blive spændende at se, om træneren, Ståle Solbakken, kommer med et defensivt opstilling torsdag aften. Glæd dig til at se Europa League bold fra de forsvarende danske mestre.

Price boost hos 888sport.dk

888sport som vi jævnligt nævner her på siden er en bookmaker som vi godt kan anbefale. Søger du efter en ny bookmaker? Her på siden sammenligner vi alle bookmaker for at give dig et grundigt overblik over alle bookmaker på markedet for betting Danmark.
888sport giver unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder og har lanceret et fantastik tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Sammenlign på vores side og få dit eget overblik.

Forhøjede odds hos 888sport.dk

Spil på forhøjede odds hos 888sport.dk og få din ekstra gevinst hvis FC København slår Lokomotiv Moskva på udebane i Rusland. Nu kan du tjene mere på dine væddemål med odds bonus fra 888sport.dk. Du kan score en Price Boost på odds 15.0 fremfor de alm. 4.1! Spil for 100 DKK og tag fat om chancen for at vinde hele 1500 DKK. Hvad venter du på? Opret burger hos 888sport.dk og spil med det sammme.

Sådan deltager du:

  • Opret konto hos 888sport.dk.
  • Spil på at FC København vinder i nævnte kamp mod Lok Moskva (maks. 100 DKK indsats).
  • Score ekstra gevinst hvis FCK vinder.

Husk at pga. tekniske årsager, kampe som er tilbudt forhøjede odds på, blive præsenteret i som normalt med alm. odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

forrige artikel
Vinder Brøndby mod Nordsjælland? Få din odds bonus hos betfair!
næste artikel
Spil FC Barcelona mod Juvenus! Odds bonus hos betfair!