nyheder

Price Boost hos bwin.dk – Spil på playoff kampen Danmark vs. Irland

Bwin.dk giver dig Price Boost på kommende VM playoff kamp mellem Danmark og Irland. Hvem kan skaffe den bedste udgang situation for returkampen som afvikles blot tre dage senere i Belfast? Som ny spiller kan du nyde godt af bwin´s Price Boost tilbud til den vigtige kamp på Lørdag. Spil et væddemål på de eksisterende odds på en dansk sejr mod Irland og få ekstra gevinst hvis Danmark vinder efter 90 minutter. Overvejer du ny bookmaker? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Hvad venter du på?
 

Bwin Price Boost Danmark vs. Ireland
© Bwin

 

Går Danmark videre?

I sidste ende må man som dansk fodbold fan være stole over hvad herrelandsholdet har skabt. Det er langt tid siden at man var så tæt på at kvalificere sig til en VM slutrunde. De fleste danske stamspillere udgør succes på deres klubhold og mange spiller fast på højt niveau i tilsvarende ligaer. Dette er en tilstand som ikke vandt til på det danske herrelandshold og vi kan for alvor glæde os over denne situation som nok er grund til at landsholdet spiller på den måde pt.
 
Hos bwin.dk kan du få Price Boost hvis du spiller på dansk sejr mod Irland. Fremfor de almindelige odds på 1.85 har du nu mulighed for at få hele 5.0 hvis Danmark slår Irland i den første af to playoffkampe. Et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at få fra bwin. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette.
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk
  2. Spil for maks. 100 DKK på en Dansk sejr mod Irland
  3. Vinder Danmark får du din ekstra gevinst i form af et Freebet

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Spil på Danmark mod Irland – Odds på 12.0 til nye spillere
næste artikel
VM Playoff - Spil riskiofrit på dansk sejr hos Unibet.dk