nyheder

Bwin: Sådan får du 3 odds boost til Real Madrid – Chelsea

Kampen om en plads i årets Champions League-finale begynder denne tirsdag, hvor Real Madrid tager imod Chelsea. Til kampen kan du få tre forskellige odds boost hos Bwin.
 
Bwin har her boostet oddset på tre forskellige spil i kampen, hvor oddset alle steder er blevet forhøjet. Se her hvilke odds der er boostet til kampen mellem Real Madrid og Chelsea og se, hvordan du kan spille dem.
 

Bwin odds boost
© Bwin

 

Sådan booster du dine odds

Du finder dette odds tilbud under menuen ”forbedrede odds” hos Bwin. Genvejen dertil er via menupunktet på forsiden, men du kan også finde den under kampagnesektionen hos Bwin.
 
Til kampen er disse tre spil boostet:
 

  • Over 3,5 mål i kampen til odds 4.00
  • Karim Benzema scorer det første mål i kampen til odds 4.50
  • Chelsea vinder og holder nullet til odds 5.00

 
Oddsene fra de forhøjede odds kan kun spilles som singler. De kan ikke kombineres med andre forhøjede odds eller andre bets. Gevinsterne fra disse odds boosts er som udgangspunkt ikke underlagt nogle gennemspilskrav. Du skal dog være opmærksom på, at individuelle indskudsloft kan forekomme.
 
Tilbuddet gælder både nye og eksisterende Bwin-spillere.
 

Ny hos Bwin? Få 500 kr. i risikofrit spil

Som ny Bwin-spiller har du lige nu muligheden for at få et risikofrit spil på op til 500 kr. i Bwin velkomstbonus.
 
Bwin giver et 100 procent match på din første indbetaling på minimum 100 kr. op til 500 kr. i form at et risikofrit spil.
 
Du finder dit risikofrie spil under ”andre backupspil” på din spilleseddel, hvorfra du kan bruge det på et valgfrit spil. Taber du, så giver Bwin dig din indsats tilbage i form af et freebet.
 
Tilbuddet gælder for spillere, der er fyldt 18 år, bosat i Danmark og er ny spiller hos Bwin, samt har foretaget sin første indbetaling minimum 30 dage efter registreringen.
 

Real Madrid – Chelsea odds statistik

Real Madrid og Chelsea er, selvom de har hørt til international topfodbold i mange år, faktisk mødt hinanden ganske få gange.
 
Fem gange, hvis man tæller de to kampe i International Champions Cup med.
 
De to første kampe var i UEFA European Cup Winners Cup i 1971, hvor den første endte uafgjort, mens Chelsea efterfølgende vandt pokalen på en 2-1 sejr. Derefter der gik 27 år inden mødet i den europæiske super cup-finale.
 
De to kampe i International Champions Cup fra 2013 og 2016 er begge endt med sejre til Real Madrid på henholdsvis 3-1 og 3-2.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
OnsideBetting: Få 100 kr. freebet til Superligaen
næste artikel
OnsideBetting booster sjove odds i PSG – City