nyheder

Real Madrid gæster Ajax – Kan spanierne vinde?

Ottendedelsfinaler står klar og til kampen mellem Real Madrid og Ajax Amsterdam har betfair.dk valgt at give forhøjede odds hvis spanierne vinder på udebane mod danskerklubben. Ajax som uden tvivl har nogle af de største fodbold talenter på deres holdkort møder de kongelige fra Real Madrid. Mandskabet omkrign Modric og Bale er vendt tilbage på rette spor men er det nok for at vinde mod Ajax Amsterdam. Se med og spil med odds bonus på kampen Ajax Amsterdam mod Real Madrid. Kampen spilles d. 13. februar kl. 21.00 (dansk tid) på Amsterdam Arena.
 

Betfair odds bonus Real vs. Ajax
© Betfair

 

Spil med forhøjede odds

De kongelige er tilbage på rette spor. Efter nogle virkelig dårlige kampe og resultater som ikke var til at vise frem har Real Madrid fundet tilbage til deres klasse. Efter et uafgjort mod ærkerivalen Barcelona i den spanske pokalturnering fulgte der en sejr på udebane i La Liga mod ingen mindre en Atletico Madrid. Real er tilbage på toppen og ligger blot 5 point bag Barcelona! I denne omgang gælder det dog UEFA Champions League. Betfair giver dig i kampen anledning en betting bonus der giver dig odds på hele 10.0 hvis Real Madrid vinder mod Ajax Amsterdam!
 

 
Du har i denne omgang dermed chance for at vinde ekstra mange penge. En sejr til Ral Madrid ville ellers kun give odds på 1.95 nu har du mulighed for at få odds på 10.0! Tilbuddet gælder alle nye kunder der ikke allerede er bruger hos betfair.dk! Husk at tilbuddet kun gælder hvis du tilmelder med promo-koden nedenfor!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ7D
  • Spil på en sejr til Real Madrid mod Ajax Amsterdam
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Betfair velkomstbonus

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller betfair velkomstbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med betfair velkomstbonus. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Held og lykke med betfair.dk!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på Champions League: Tottenham vs. Dortmund
næste artikel
Blues vs. Red Devils - Spil på Chelsea vs. ManU i FA Cupen!