nyheder

Få et Risikofrit væddemål på op til 250 kr. til Arsenal-Barcelona med Bet365

Der er nu fuld gang i den absolut afgørende del af sæsonens Champions League. I morgen tørner Arsenal og Barcelona sammen i et brag af en kamp. Hos Bet365 gør de deres til, at spændingen kan nå helt nye højder med deres In-Play tilbud. Placer blot et væddemål før kampen og de kvitterer så med et risikofrit væddemål af tilsvarende værdi på live markedet.
 

Få et Risikofrit Live bet på Arsenal-Barcelona 2016
© Bet365

 
Engelsk Gentlemanship og Spansk temperament mødes tirsdag aften på Emirates Stadium, hvor det skal afgøres hvem der kvalificerer sig videre i denne sæsons Champions League og hvem der skuffede må tage tomhændede hjem. Der bliver uden tvivl tale om en spændende og intens kamp. Hos Bet365 vil de gerne gøre spændingen endnu større og derfor tilbydes du lige nu et risikofrit live væddemål på tirsdagens store Europæiske opgør. Du kan med andre ord ikke tabe når du deltager i denne kampagne.
 
Du kan læse mere om bookmakeren og deres yderligere tilbud i vores information om bonusser hos Bet365 lige her!
 

Sådan får du dit Risikofrie væddemål

For at deltage i denne kampagne skal du placere et væddemål før kampen starter og du vil herefter modtage et risikofrit væddemål på samme beløb som du kan bruge til et væddemål imens kampen er i fuld gang. Det risikofrie væddemål skal placeres for dine egne penge og du vil blive refunderet indenfor 2 timer efter kampens afslutning, hvis du er så uheldig, at dit væddemål ikke går hjem. Det maksimale beløb for dit risikofrie væddemål er 250 kr.
 

Velkomstbonus hos Bet365

Du skal være kunde hos Bet365 for at kunne deltage i denne kampagne. Hvis du ikke allerede har en konto kan du nemt og hurtigt oprette dig – og du kan ovenikøbet modtage en flot Bet365 bonusser. på din første indbetaling. Bet365 tilbyder nogle af markedets bedste odds og udvalget som du kan vædde på er enormt og udvides konstant.

Om forfatteren

forrige artikel
Få forhøjede odds på Arsenal-Barcelona hos 888sport
næste artikel
Vind hele 25.000 kr. på Superligaen med Unibet