nyheder

Riskfree bet hos NordicBet – 100 DKK til US Open

Denne års US Open starter uden forsvarende vinder Stanislav Wawrinka og den tabende modstander fra sidste år Novak Djokovic. Selvom mange stjerne har måtte melde afbud er tuneringen med Roger Federer og Rafael Nadal på allerhøjste niveau. Tuneringen som er årets sidste Grand Slam byder velkommen til verdensbedste tennis spiller og spillerinder. Men hvem kan mon vinde i år? Både Federer og Nadal er i samme halvdel som betyder at de to tennis legender ikke kan møde hinanden i finalen. Ifølge flere bookmaker er den unge tyske Alexander Zverev den spiller der har største chance for at møde op i finalen mod enten Federer eller Nadal. Selvom de øvrige spiller som Cilic, Ferrer, Tsonga m.m. ikke må undervurderes. US Open 2017 byder på en hel del spænding og vi ser med glæde mod byen der aldrig sover!

 
Hos NordicBet får du i denne anledning et 100 DKK risikofrit bet på US Open 2017. Tuneringen som byder på masser af fantastiske livebetting-muligheder er kommet i gang og du kan gavne i stor stil med NordicBet. Gå ikke glip af et 100 DKK risikofrit bet som kan benyttes når som helst under tuneringen. Det eneste du skal gøre for at modtage nævnte livebet er at du blot skal tilmelde dig kampagnen på hjemmesiden.

 

Riskfree bet hos NordicBet
© Nordicbet

 

Spil US Open uden risiko hos Nordicbet

Det er meget nemt at deltage kampagnen. Tilmeld dig kampagnen og spil blot et bet på 100 DKK med en minimum odds på 1,50 eller højere. Efterfølgende vil du få et 100 DKK riskfree bet som du kan bruge på hvilken som helst US Open bet. Husk at du skal have mindst 100 DKK stående på dit konto for at kunne placere dit risikofrit bet. Dit risikofrit bet bliver aktiv, så snart du har krydset af i den blå boks på spilkuponen, inden du afgiver dit tennis væddemål. Held og lykke!
 
Taber dit riskfree væddemål, får du dine penge tilbage omgående uden omsætningskrav. Hvis din risikofrit bet vinder, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Du skal gennemspille nettogevinsten (gevinst – indskud) 3 gange til minimums odds på 1.50 i løbet af 60 dage. Som lille ekstra vil du udover nævnte riskfree bet modtage 20 freespins til Emoji Planet fra Nordicbet.

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe indbetalingsbonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Tennis hos Betsafe – Safe Bet og 100% Bonus
næste artikel
Betfair forhøjede odds på Danmark mod Polen