nyheder

Spil risikofrit på mobilen hos NordicBet

Om ikke længe starter fodbolden igen i de europæiske topliga. Real Madrid og Manchester United har gjort optakten til en sæson der igen vil være fyldt med spænding da de to hold mødtes til UEFA Supercup i Skopje. I de kommende dage vil der så følge de første kampe i de hjemmelige liga. Både Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1 starter på ny og holdene kæmper fra starten af om vigtige point.

I de sidste uge har der været fokus på Neymar transfer til Paris og vi kan være sikkert på at der følger flere store transfer i den kommende tid. Barcelona er på jagt efter en ny kantspiller og har 220 millioner Euro i baglommen. Real Madrid har ikke været aktiv som ellers kendt og vi må afvente hvad der sker hos de kongelige. Og hvad mon sker der i Liverpool og Dortmund hvis man tror på rygterne og Coutinho og Dembele virkelig rejser til Barcelona.

Få 250 DKK risikofrit hos NordicBet

Spændingen er i hvert fald på plads og NordicBet øger oplevelsen endda engang med en fantastik riskfree bet til mobilen. Brug dette risikofrit væddemål til enten Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga eller Ligue 1. Hvem gider ikke starte sæsonen med en bonus på hele 250 DKK. Kom godt i gang fra starten og prøv kræfterne i den nye sæson. Hvis du først har tilmeldt dig kampagnen vil du omgående få krediteret et 250 DKK riskfree bet på mobilen som er gyldigt indtil den 27. August.

Nordicbet Riskfree Ligastarterne
© NordicBet

Riskfree bet på mobilen

Det er meget enkelt at deltage og du burde tage chancen for at komme godt i gang fra starten. Tilmeld dig kampagne og have 250 DKK på din konto for at modtage dit riskfree bet på mobilen fra NordicBet. Hvis du har modtaget dit riskfree bet fra NordicBet skal du blot markere dette i den blå boks på spillekuponen inden du afgiver væddemålet. Taber dit riskfree bet, vil du omgående få dine penge tilbage uden gennemspilningskrav.

Husk endelig du skal tilmelde dig kampagnen inden du placer dit væddemål og husk at du maks modtager ét riskfree bet i kampagneperioden. Vinder dit riskfree bet bliver gevinsten inklusive indsatsen ubbetalt. Gevinsten skal gennemspilles 3 gange til en minimum odds på 1.50 indenfor 60 dage.

Hvad venter du på? Se optakten i Europa topliga og øg spændingen yderligere med et riskfree bet fra NordicBet.

Danmarks største velkomstbonus

Opret dig i dag som ny bruger hos NordicBet og gå ikke glip af en velkomstbonus på op til 2000 DKK. Oprettelse er meget nemt og tager kun få minutter. For tage brug af den nævnte velkomstbonussen skal du åbne konto for første gang hos NordicBet. Dernæst skal du mindst indbetale et beløb på 100 DKK – et indskud på op til 2000 DKK vil være kvalificere til en bonus på op til 100%. Efter at du har oprettet dig og indbetalt dit ønskede beløb er du nødt til at gå til din konto øverst til højre, klik på “Mine bonusser” og find din indbetalingsbonus. Klik “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløb, og klik “Aktiver”. Efterfølgende vil du være klar til at starte dit spil hos NordicBet.

For at sikre fair spil, skal bonussen gennemspilles 6 gange til en odds på 2.00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt gennemspilningskravene ikke er opfyldt imidlertid.
Selvom du har rimelig høj odds for gennemspilning er Nordicbet velkomstbonus en meget seværdig bonus som du helt klar burde se nærmere. Især hvis du går op i dansk fodbold er NordicBet den perfekte bookmaker for dine behov. På kræfterne hos NordicBet og ny en fantastisk velkomstbonus samt Danmarks bedste betting app.

forrige artikel
Fredagstilbud – Bwin booster din gewinst!
næste artikel
Forhøjede odds FC Midtjylland mod Limassol