mrgreen nyheder

Mr. Green giver odds 15 på dansk sejr over Rusland

Ottendedelsfinale eller sommerferie, det er, hvad der står på spil, når Rusland og Danmark mødes i den sidste gruppekamp ved EM 2020.  Her kan du få en odds bonus på en dansk sejr i form af odds 15 hos Mr. Green, der lige nu er ude med et alternativt velkomsttilbud til nye spillere.   Læs mere om denne EM odds bonus og læs optakten til Rusland – Danmark her.  

Denmark Rusland odds 15.0
© Mr. Green

Odds 15 på Danmark – Sådan får du det

Mr. Green er ude med et odds boost på Danmarks sidste gruppekamp mod Rusland, hvor oddset er forhøjet fra odds 2.00 til 15.00.   Det forhøjede odds fungerer som et alternativ til den traditionelle Mr. Green velkomstbonus. Det er dermed kun tilgængeligt for nye Mr. Green-spillere.   Du får fingrene i odds boostet på en dansk sejr ved at gøre følgende:  

  1. Tilmeld dig hos Mr. Green via linket herunder
  2. Foretag en indbetaling og spil op til 50 kr. på at Danmark slår Rusland
  3. Se kampen

Vinder Danmark, så booster Mr. Green oddset på en dansk sejr til odds 15.00. Gevinsten bliver efterfølgende udbetalt kontant og er ikke underlagt noget omsætningskrav. Du kan dermed anmode om at få den udbetalt, med det samme du har modtaget den.   EM-bonusser på især Danmark er populært. Odds boostet på Danmark er dermed blot tilgængeligt for 2.000 spillere, så man skal være hurtigt ude, hvis man vil have den. Begrænsningen kan meget vel skyldes, at bookmakerne forventer en dansk sejr.   Tilbuddet løber til og med den 21. juni kl. 21:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.  

Rusland – Danmark optakt

Det er vind eller forsvind for Danmark, når den sidste gruppekamp i Parken ved dette EM spilles.   Danmark er presset til en sejr, hvilket kan give den andenplads i gruppen, der giver en billet til ottendedelsfinalen.   Presset er noget mindre på russerne, der med et enkelt point er sikret andenpladsen. Tre point kan måske også sikre russerne en af de fire tredjepladser, der giver adgang til ottendedelsfinalen.   Rusland har ikke spillet sig videre fra et gruppespil ved en slutrunde siden 2008, så de tørster uden tvivl efter det.   Hos Danmark har fokus især været meget udenfor banen på grund af Christian Eriksen. Ser man bort fra det, så har Danmark faktisk vist rigtigt godt spil i de to første kampe. Udbyttet er dog indtil videre nul point.   Skal det lykkes Danmark at spille sig videre til ottendedelsfinalen, så kræver det samme stærke spil fra kampene mod Finland og Belgien. Men chancerne skal omsættes til mål. Ellers kan fodboldfesten i Danmark snart være slut for denne gang.  

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bwin: Få odds boost på England - Skotland
næste artikel
Rusland – Danmark: Sådan får du et freebet