nyheder

50 % bonus på FCM – Viborg

Sidste års mestre lægger ud med et sandt lokalbrag når naboerne fra Viborg kommer på besøg. Kunder hos Scandic Bookmakers kan gøre kampen endnu mere interessant og ikke mindst indbringende, hvis de spiller på kampen og der scores minimum 3 mål.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus  på FCM - Viborg
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers Velkomstbonus

Før du kan få 50 % bonus oven i dine bets på FC Midtjylland – Viborg FF, så skal du have en konto hos Scandic Bookmakers. Det er utrolig nemt at åbne en konto hos Scandic Bookmakers – alt hvad du skal gøre er at trykke på sign-up knappen nederst i artiklen, og så følge tre simple trin. I øjeblikket får nye kunder en attraktiv velkomstbonus på 750 kr. ved sign-up hos Scandic Bookmakers. Du skal blot åbne en konto, indbetale 750 kr. og så modtager du en bonus på 750 kr. til spil på oddset.
 

Bonus på Superligaen

Scandic Bookmakers odds bonus til superligakampen mellem FCM og Viborg kræver blot at du placere et væddemål til en værdi af 100 kr. på kampen. Hvis de går mål amok i lokalopgøret og score over 3 mål tilsammen, så giver Scandic Bookmakers en ekstra bonus på 50 % oven i en eventuel gevinst. Så kryds fingre for dit bet – og mange mål!
 
Den maksimale odds bonus er på 250 kr., og bonusgevinster skal gennemspilles 3 gange til minimum odds 1.50 før de kan komme til udbetaling.
 

Markedet bedste odds bonusser

Hvis du allerede er kunde hos Scandic Bookmakers og er på jagt efter en odds bonus på omkring 1000 kr. – altså en velkomstbonus. Så skal du tjekke bonus-betting.dk’s odds bonus sammenligning, hvor vi har samlet alle danske bookmakeres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Superliga odds bonus: 900 kr. i freebets
næste artikel
Betfair: odds 6.00 på BIF!