nyheder

Scandic Bookmakers odds bonus på u. 2.5 i FCK-Brøndby

Scandic Bookmakers og Stig Tøfting er stensikre på u. 2.5 i FCK-Brøndby. Det umage makkerpar fortsætter deres freebet kampagne med en odds bonus på op til 100 kr., hvis ikke Tøftings Top Tip holder vand. Så hvis du tror på en tæt duel uden mange mål, så er her en god bonus. Vi har desuden samlet alle danske bookmakeres velkomstbonus, mobilbonus og freebet, så du kan sammenligne bonusordninger.
 

Freebet på FCK-Brøndby
©Scandic Bookmakers – FCK-BIF odds bonus

 

Tegn på et tæt opgør mellem FCK-Brøndby

Kun én af Brøndbys seneste seks kampe er endt med over 2.5 mål, og med en mulig Agger-debut ser det ud til at de godt kan holde skansen i Parken. FCK havde som bekendt besøg i midt ugen fra Helsinki, og i sæsonens første syv kampe har de kun scoret seks mål. Ikke imponerende. Og det kunne godt tyde på et lavt-scorende rivalopgør mellem FCK og Brøndby.
 
For at benytte dig af Scandic Bookmaker og Tøffes odds bonus skal du placere et pre-match væddemål på minimum 50 kr. på at der scores under 2.5 mål i FCK-Brøndby, og hvis det er tilfældet får du en cash-back bonus, som skal du gennemspille én gang på minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 

Sådan opnår du Scandic Bookmakers odds bonus på FCK-Brøndby

  • Tilmeld dig bookmakeren Scandic Bookmakers, og få oven i købet en velkomstbonus. Hvis du i forvejen er bruger, så spring dette over.
  • Placer et væddemål inden kampen på FCK-Brøndby på at der scores under 2.5 mål
  • Hvis kampen ender med under 2.5 mål, så refunderer Scandic Bookmakers din indsats på spillet, og du skal spille dette beløb igennem én gang på odds 1.50.

Scandic Bookmakers gør hvad de kan for at sikre at FCK-Brøndby ikke bliver en dødbider, og hvis du endnu ikke er medlem, så tilmeld dig nu og få op til 750 kr. i velkomstbonus.

forrige artikel
Bet365 odds bonus på FCK – Brøndby
næste artikel
NordicBet odds bonus på Agger-scoring i FCK-Brøndby