nyheder

Ny bookmaker – 777.dk giver flot odds velkomstbonus!

Danmark har fået en ny bookmaker, 777.dk er navnet og der er i dén grad grund til, at tage et nærmere kig på denne denne udbyder – for der er ikke alene et stort og flot udvalg af forskellige sportsgrene og oddstyper, der er også et væld af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Vi ser her på 777.dk og deres flotte velkomstbonus til alle nye kunder!

faa 100% odds velkomstbonus op til 1000 kr hos 777.dk © 777.dk

Er tiden ved at være moden til, at afprøve en ny bookmaker? Hvis dette er tilfældet vil vi gerne varmt anbefale dig, at oprette en ny konto hos en af Danmarks nyeste bookmakere, nemlig 777.dk. Udover at bookmakeren har spændende oddstyper og et enormt stort udvalg af forskellige sportsgrene og events så har de også et rigtig stærkt tilbud til dig, når du opretter din nye konto. Du kan nemlig modtage den særdeles stærke 777.dk odds velkomstbonus som er på helt op til 1000 kr. Din indbetaling bliver altså matchet 100% op til maksimalt 1000 kr. Det mindste beløb du kan indbetale for, at modtage denne bonus er 150 kr. – så der er altså mulighed for at få en god bonus uden at indbetale det store beløb!

Sådan får du din 777.dk velkomstbonus:

  1. Opret dig hos 777.dk i dag – klik på billedet her i artiklen!
  2. Foretag herefter din første indbetaling og aktiver din bonus!

Før du kan udbetale penge fra din 777.dk konto skal du opfylde kravene til gennemspilning af bonussen. Du skal blot omsætte det modtagne bonusbeløb 6 gange til minimum odds 1,80 . Dette har du hele 60 dage til at gøre – så der er rig mulighed for, at vinde rigtig gode penge hos 777.dk og derefter udbetale dine gevinster til din bankkonto eller lignende.

Du kan læse om alle de mange tilbud fra danske bookmakere ved at tage et nærmere kig på vores store odds bonus sammenligning – således kan du selv vælge hvad der passer allerbedst til netop DIG. Vi ønsker dig held og lykke hos 777.dk !

Om forfatteren

forrige artikel
Scor odds 5,00 på Brøndby sejr over AGF - hos BETFAIR!
næste artikel
Få helt op til odds 12,00 hos Betfair på vinderen af EfB - FCM