nyheder

Vi er klar til FC Midtjylland vs. FC Nordsjælland!

Vi er tilbage md slutspillet i den danske Superliga og ser i dagens omgang på kampen mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Kan hjemmeholdet vinde mesterskabet? FCM skal bruge tre point i duellen mod FC København, mens FC Nordsjælland med en sejr for alvor kan spille sig ind i kampen om tredjepladsen i Superligaen. 888sport har lanceret en utrolig god betting bonus til denne kamp og du kan gavne stort. Kampen spilles lørdag d. 30. marts kl. 16.00 på MCH Arena i Herning og du kan få glæde af forhøjede odds til begge hold til denne kamp! Hvad venter du på? Spil med det samme på denne kamp og gå ikke glip af din betting bonus fra 888sport.dk!
 

888sport bonus Midtjylland vs Nordsjælland
© 888sport

 

Hvem vinder kampen?

De danske mestre tager hul på Superliga-sæsonens 10 sidste kampe velvidende, at holdet skal have hentet FCK’s føring i tabellen for at blive mester. Det er dog bare et enkelt point, Kenneth Andersens mandskab ligger efter. I denne omgang gælder det så truppen fra FC Nordsjælland. Det er FC Nordsjælland, der er først test for klubben fra Herning og Ikast, og det sker hjemme på egen bane, hvor FCM har været uhyggelig i denne sæson. To gange har holdet spillet uafgjort, mens 11 kampe er blevet vundet, så det bliver svært for FC Nordsjælland, der dog fik 3-3 senest, at holdet var på besøg. Hvad mon bliver kampen i denne omgang? Du kan spille med en utrolig god odds bonus på denne kamp og få glæde af ekstra høj gevinst hvis du spiller på kampen som ny kunde!
 

Bonus på Midtjylland vs. Nordsjælland!

 

Super Odds til nye kunder!

888sport giver forhøjede odds til alle nye kunder der opretter sig og som spiller deres første væddemål på nævnte kamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Tilbuddet gælder kun nye kunder men giver dig mulighed for at tjene op til 2050 DKK med en indsats på blot 50 DKK. Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter hos 888sport.dk og de forhøjede odds gælder kun dit første væddemål på nævnte på kamp med et beløb på 50 DKK. Det god er dog at du kan få en velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni i tilbuddet om de forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp som dit første væddemål (maks. indsats på 50 DKK)
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Få odds bonus og velkomstbonus!

Gå ikke glip af denne 888sport bonus og spil med Super Odds og velkomstbonus! Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker. Dagens tilbud giver dig utrolig god mulighed for at score en høj gevinst. Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Hvad venter du på? Spil med det samme hos 888sport og få glæde af denne sindsyg gode bonus!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
888sport: Schweiz vs. Danmark - EM 2020!
næste artikel
Pokalkamp fra Herning - Hvem vinder? FCM vs. OB!