nyheder

Spil på Champions League og vind 20.000 kr.

Betsafe udlover en ekstra odds bonus til deres faste kunder. Ram de højeste odds på Champions League og deltag Betsafes odds konkurrence om i alt 45.000 kr. Den vindende odds kupon med det højeste samlede odds vinder 20.000 kr.
 

Betsafe CHL Odds Konkurrence
© Betsafe

 
Betsafe’s odds konkurrence er til eksisterende kunder, og hvis du er ny kunde, så får du i øvrigt 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Sådan deltager du i Champions League odds konkurrence

På Betsafes hjemmeside, under bonus-sektionen, skal du registrere din e-mail ellers deltager du ikke. Herefter skal du spille på oddset for minimum 50 kr. og mindst én af kampene på odds kuponen skal være fra Champions League. Der kan spille på alle markeder, også live betting, og den vindende odds kupon med det højeste odds vinder konkurrencen.
 

45.000 kr. i præmiepuljen

Betsafes Champions League odds konkurrence varer fra den 13.02 – 06.06, og der er kontant gevinst til de ti bedste Champions League oddsere. Kun én kupon tæller per person – og det er den højeste. Det vil sige, at hvis du vinder en kupon til odds 100, så får du 100 point til leaderboardet, men du får ikke point for evt. andre kuponer med et mindre odds.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair odds forsikring til weekenden
næste artikel
Odds bonus til CHL & EL kampe