nyheder

Spil pre-match odds hos betsafe og få 250 DKK freebet

Fra i dag frem til d. 31. Oktober har betsafe et rigitg godt til alle deres nye kunder. Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du starte din oplevelse i sports betting verdenen? Vi sammenligner alle de store bookmaker og vurdere deres tilbud til det danske marked. Vores sammenligning af odds bonusser er meget omfattende og giver dig det perfekt overblik over det hav af tilbud som findes pt. i Danmark. Start dit perfekte betting oplevelse f.eks. hos betfair. Bookmakeren som især er kendt for at være betting partner til Manchester City har i denne uge introduceret et tilbud til alle deres nye kunder. Spil for blot 10 DKK og glæd dig over 250 DKK som free-bet. Betsafe er udover at være Manchester Citys officielle betting-partner med 10 års erfaring i branchen kendt for deres daglige tilbud samt deres hurtige udbetalinger. Er betsafe din nye bookmaker? Opret i dag hos betsafe og gå ikke glip af en sær betting-oplevelse.
 

Spil pre-match og få 250 DKK ekstra

I denne omgang giver betsafe dig en fantastisk free-bet tilbud. Hvis du har besluttet dig for at oprette bruger hos betsafe burde du i hvert fald se nærmere på følgende tilbud. Betsafe giver dig 250 DKK som live freebet til mobilen hvis du blot spiller et pre-match odds for mindst 10 DKK. Fremgangs metoden er meget enkelt og du er næsten tvunget til at tage brug af dette tilbud hvis du gider vinde stort. Alle kunder der placere et bet på mindst 10 DKK på et hvilket som helst prematch-fodboldmarked, til odds 1.50 eller højere, er kvalificeret til dette tilbud.
 

Betsafe free bet 250DKK
© Betsafe

 

Gå ikke glip af dit Free Bet

For at få dit live Freebet på 250 DKK til mobilen er du nødt til af gøre følgende:

  • Opret bruger og åben dit Betsafe-konto.
  • Placer et prematch-bet på mindst 10 DKK på et hvilket som helst fodboldmarked
  • Herefter modtager du dit Live Freebet på 250 DKK

Placer dit Freebet på mobilen på et hvilket som helst live-fodboldmarked ved at markere i ‘Freebet’-boksen på spillekuponen. Gevinsten fra dit Freebet (gevinst – indsats) skal omsættes 1 gang indenfor 60 dage til odds 1,50 eller højere.
 
Resumerende er Betsafe et meget godt valg hvis det gælder bookmaker i Danmark. Markeds bedste odds, kæmpe udvalg af sportsgrene og mange underholdene og gode live tilbud. Derudover er Betsafe en meget seriøst, troværdig og ambitiøst bookmaker som man med god samvittighed kan spille hos.
 
1000 DKK som Betsafe velkomstbonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

forrige artikel
Betfair giver odds bonus til Brøndby IF mod Silkeborg IF
næste artikel
Bwin giver dig 100 DKK freebet! Brug på alt sport