Find de bedste odds på fodbold – Skotland Vs Danmark

Tirsdag d. 29. marts 2016 tørner Skotland og Danmark sammen i en interessant venskabskamp i det Skotske. Set i lyset af de lovende takter mod Island er kampen set med danske briller særdeles interessant– og danske fodboldfans håber inderligt, at vores udvalgte 11 med den nye landstræner, Åke Hareide i spidsen kan ride videre på den bølge af flot og målgivende fodbold som vi så mod vores broderfolk fra Nordatlanten.
 

Unibet Odds Bonus til U21 EM

© Unibet

 
Med ansættelsen af norske Hareide som Morten Olsens efterfølger i landstrænersædet kan vi nu igen tillade os at forvente, at vores allesammens landshold begynder at spille netop dét spil, som tidligere har gjort dem så elsket af den brede danske befolkning. Et godt resultat mod de hårdarbejdende Skotter kan i den grad bringe troen tilbage på, at landsholdet kan levere noget stort i den kommende VM Kvalifikation.
 
Hos bookmakerne har de da også over en bred kam danskerne som favoritter – dog ikke storfavoritter – dertil har danskerne endnu ikke leveret stabilt nok over en længere periode.
 
Bookmakeren 888Sport giver odds 1,80 på en danske sejr tirsdag aften – mens en Skotsk triumf giver odds 2,00.
 

Spil hos 888Sport nu!

 
Bet365 har ikke større tiltro til den Skotske landsholds formåen imod et pt meget stærkt spillende dansk landshold og de kvitterer således med odds 2,87 på en Skotsk sejr alt imens en dansk sejr sikrer dig flotte odds 2,60!
 

Spil hos Bet365 nu!

 
Den store bookmaker Unibet har odds på kampen som ligger tæt på flere af konkurrenterne men traditionen tro tilbyder de også på denne kamp LIDT mere! Hvis du tror på en Skotsk sejr, så kan du få odds 2,90 – mens de også hos Unibet tilbyder odds 2,60 hvis det er danskerne der har heldet og dygtigheden.
 

 

Hvilken bookmaker skal jeg vælge?

Hos alle bookmakerne kan du få flotte velkomstbonusser – du kan læse mere ved, at læse vores grundige bookmaker oddsbonus sammenligning.
 
Held og lykke til Danmark – og til dig med dine odds væddemål!

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tilbud: Vind billetter til Madrid Masters i Tennis
næste artikel
Betfair tilbud: Odds boost på Skotland Vs DK