nyheder

Mr. Green: Vind til odds 5.00 på begge hold i Super Bowl LIV

En af årets største sportsbegivenheder står for døren – nemlig Super Bowl LIV (54). Det bliver uden tvivl et brag og en fest – og det kan det også blive på dine odds, når NFL-finalen mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49’ers spilles.
 
Odds 5.00 på Super Bowl – uanset hvem der vinder. Det lyder ikke værst, vel? I stedet for odds 1.80 eller 2.06 på et af de to finalehold, kan du lige nu score det stærke odds bonus med Mr. Green.
 

super bowl oods mrgreen
© Mr. Green

 

Sådan får du odds 5.00 på Super Bowl

Det er ikke hver dag, at du ser et odds boost på begge hold i en kamp, så de giver det samme høje odds, men det er jo heller ikke hver dag, at der er Super Bowl.
 
Det forhøjede odds fra Mr. Green er et eksklusivt velkomsttilbud til alle nye spillere, eller spillere der endnu ikke har foretaget deres første indbetaling til deres Mr. Green-konto. Hvis du vil have fingrene i det Super Bowl bonussen, så skal du gøre følgende:
 

 

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Opret en spillekonto
  3. Foretag din første indbetaling (husk din sports velkomstbonus her!)
  4. Placer et bet på enten San Francisco 49’ers eller Kansas City Chiefs på op til 50 kr.
  5. Se Super Bowl og se om du vinder

 
Kampagnen er gældende fra den 30. januar kl. 12.00 og frem til kickoff den 3. februar kl. 0.30 (dansk tid).
 

Kun for nye spillere

Oddsboostet gælder kun for nye spillere, som endnu ikke har oprettet sig eller lavet et indskud på Mr. Green. Det boostede odds har den ekstra lækre feature, at gevinsterne udbetales kontant – uden omsætningskrav.
 
Der er dog det lille men… For skal du have boostede dit odds og din gevinst, så kræver det en sejr i ordinær spilletid. Chancen for at det sker, er statistisk meget lav. Der er nemlig kun en Super Bowl, der er gået i overtid – og det var i 2017.
 

Skal du have et ekstra bet på 500 kr. med?

Din Super Bowl betting bonus kan faktisk blive til to bonusser. Hvis du vælger at snuppe odds bonussen på Super Bowl, så kan du få et ekstra bet på op til 500 kr. med på vejen, hvis du vælger Mr. Greens sports bonus, når du opretter din konto og foretager din første indbetaling.
Husk altid at læse de gældende regler og vilkår når du tager imod en odds bonus.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Nordicbet: Få din gevinst udbetalt på 15 minutter
næste artikel
ComeOn: Sådan scorer du 2 freebets på Super Bowl