nyheder

Superliga Cash-Back Bonus

Bet på fire Superliga kampe og få din indsats retur, hvis du misser én kamp. Unibet har benyttet sommerpausen til at opgradere deres Superliga bets, så udvalget nu er endnu større. Læs mere om Unibets Superliga Cash-Back Bonus, og sign-up og få op til 1500 kr. i velkomstbonus.
 

Superliga Odds Bonus fra Unibet
© Unibet

 

1500 kr. odds bonus fra Unibet

For at få Unibets Superliga cash-back bonus, så skal du først og fremmest være kunde. Nye spillere der åbner en konto i dag er så heldig at modtage markedets højeste odds bonus på 1500 kr. Unibets bonus er en indbetalingsbonus, som betyder at de matcher ens første indskud med 100 % op til 1500 kr.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus
 

Cash-back bonus til Superliga betting

For at deltage i Unibets Superliga odds bonus skal du tilmelde dig kampagnen online til hver Superligarunde. Herefter skal du lave en odds kupon med fire kampe fra Superligaen, som har et minimum odds på 4.00. Indsatsen til denne kupon skal være på minimum 100 kr. og hvis du misser én af de fire kampe, så tilbagebetaler Unibet din indsats.
 
Refunderinger fra Unibet udbetales som bonuspenge, og disse skal omsættes 3 gange. Annullerede og udsatte kampe tæller ikke med, men man kan vælge at spille på alle markeder/spil, så længe det er fire bets på Superligaen.
 

Velkomstbonus fra bookmakerne

Hvis du allerede er kunder hos Unibet, men er på jagt efter en ny bonus og ny bookmaker, så tjek vores odds bonus sammenligning. Her har vi samlet alle danske bookmakere og deres aktuelle sign-up tilbud.

Om forfatteren

forrige artikel
Garanti: Højeste odds på Superligaen i 2015
næste artikel
Guide: Den perfekte odds bonus til sæsonstarten