nyheder

Danmark – Sverige: 100 % ekstra på Første Målscorer

Returkampen mellem Danmark og Sverige på tirsdag bringer massere af spænding og er en god anledning til at sætte et væddemål. Du kan nemlig få hele 100 % ekstra i odds bonus, hvis du rammer første målscorer. Scandic Bookmakers maksimale bonus er på hele 1000 kr.

Scandic Bookmakers bonus til Sverige - Danmark
© Scandic Bookmakers

Tirsdag aften kl. 20.45 løber Zlatan, Bendtner, Eriksen og alle de andre danske og svenske fodboldstjerne på banen til den afgørende EM 2016 Play-off kamp, og Danmark har brug for mål. Hvis du har fidus til et ’første målscorer’ væddemål, så får du fordoblet oddset hos Scandic Bookmakers.

100 % bonus på første målscorer i Danmark – Sverige

Scandic’s odds bonus til Danmark – Sverige er ganske ligetil. Du skal blot logge ind på din konto, sætte et pre-match bet på ’Første Målscorer’ og hvis du vinder, så får du 100 % oven i den normale gevinst.

Scandic Bookmakers bonus kræver en minimum indsats på 50 kr., den maksimale bonus er på 1000 kr. og enhver bonus skal omsættes 3 x til odds 1.50 før den kan hæves fra din konto.

Kandidater til første scoring i Danmark –Sverige

Det er svært at komme uden om Zlatan Ibrahimovich, som en oplagt kandidat til at score første mål, og han kan spilles til odds 5.25. Udover Zlatan følger tre danskere i toppen af Scandics liste, og Bendtner (6.00), Duncan (6.50) og Eriksen (8.00) er alle at finde foran lørdagens enlige danske målscorer Nikolaj Jørgensen (8.00). Husk at disse odds reelt fordobles med Scandics bonus, så Zlatan giver odds 8.60 og Bendtner kan spilles til odds 16.00.

Hvis du endnu ikke er kunde kan du desuden få hele 750 kr. i velkomstbonus hos Scandic Bookmakers.

Er du på udkig efter andre bonusser til EM 2016 kval eller slutrunden, så har vi på bonus-betting.dk samlet alle bookmakernes bedste tilbud.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet: 100 kr. Gratis Spil på Danmark
næste artikel
Betfair: Tjen op til 2000 kr. ved odds på Danmark