nyheder

Spil på Grand Slam fra Wimbledon hos Betstars!

Wimbledon 2018 er gået i gang og vi kan udover fodbold VM glæde os over et yderlige sportsevent i denne sommer! Især pga. vores danske synspunkt ser vi med store forventninger til årets fjerde tennis Grand Slam turnering. Caroline Wozniacki viser nemlig fremragende form på græsset i Eastbourne denne uge, og det er næppe nogen overraskelse for mange, at hun trives noget bedre her, end hun har gjort på gruset de seneste måneder. Vær med og spil på tennis væddemål hos Betstars. Bookmakeren giver dig en fantastisk betting bonus på dine væddemål! Spil en treble eller højere og hvis den vinder, lægger Betstars op til 100% oveni i dine tennisgevinster. Hvad venter du på?

Betstars tennis tilbud
© Betstars

Få din ekstra gevinst med hjem

I årets udgave af Wimbledon får Wozniacki hård modstand fra et bredt og jævnbyrdigt felt, hvor Serena Williams, Maria Sharapova og Victoria Azarenka er nogle af de “gamle” stjerner, der svømmer rundt i feltet og kan vise sig yderst ubehagelige at rende tidligt ind i. Tror du vi kan glæde os over dansk triumf i Wimbledon? Hvis du ikke allerede en konto hos Betstars, kan du blot registrere dig ved at klikke på den grønne knap nedenfor. Dermed har du mulighed for at gavne af en Betstars velkomstbonus og nyde et hav af gode tilbud og kampganer. Efter du har oprettet dig skal du placere et kombinationsspil på følgende odds markeder indenfor tennis:

  • Matchvæddemål
  • Sætresultat
  • Væddemål på sæt
  • Samlet antal partier
  • Handicap – samlet antal partier

Eksempel:
Sæt €10 på en femdobbelt kombination til odds 11.00, og hvis alle fem spil går hjem, får du en 10% bonus på €10 oven i gevinsten. Husk at du kun modtager kontantbonus på treble og højere og at dit væddemål skal have højere odds end 1.40!
Betstars øger derefter dine gevinster i forhold til følgende skema:

Væddemålstype Bonus
Trebles 5% Bonus
AKKUMULATOR (4) 7,5% Bonus
AKKUMULATOR (5) 10% Bonus
AKKUMULATOR (6) 15% Bonus
AKKUMULATOR (7) 20% Bonus
AKKUMULATOR (8) 25% Bonus
…. ….
AKKUMULATOR (18 og opefter) 100% Bonus

Prøv din bonus hos Betstars

Betstars er en rimelig ny bookmaker på det danske marked. Først i slutningen af 2017 optrådte den, i resten af Europa allerede kendt, bookmaker Betstars i Danmark. Uanset dette har Betstars etableret sig som en troværdig og god bookmaker i Danmark. Mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder har ført med til at vi med god samvittighed anbefaler Betstars til vores læsere. Er du i tvivl om Betstars passer ind til dine forventninger giver det utrolig god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt her på siden. Du kan læse dig frem til alle nyttige informationer og kan efterfølgende træffe din beslutning om du ønsker Betstars som ny eller yderligere bookmaker!

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet.dk: Profit Boosts på Wimbledon!
næste artikel
Betfair.dk: To af favoritterne møder op mod hinanden!