Henvisning af bonus-betting.dk

Online bookmaker Tonybet har trukket sig fra det danske marked i november 2016 og har afgivet deres licens. Er du på udgik efter en ny bookmaker med dejlig velkomstbonus? Så kig nemmere på følgende tilbud som kan anbefales:

 

TonyBet-bonussen var ved vores seneste tjek kun gyldig indtil 31.10.2016. Om bonussen stadig gælder, kan du finde ud af her: TonyBet hjemmeside.
Alle os bekendte aktuelle bonustilbud finder du i vores væddemålsbonus-sammenligning.

Tonybet Bonus

TonyBet giver en attraktiv odds bonus til nye kunder fra Danmark, som åbner en betting konto. Som en startbonus giver bookmakeren TonyBet en 100 % odds bonus på ens første indskud, så nye kunder kan få op til 500,00 kr. gratis ved sign-up hos TonyBet. Der hører dog vise vilkår til TonyBets odds bonus, og med et krav om omsætning af bonussen 16 x til minimum odds 1.85, så kræver det at man placerer sine sportsvæddemål rigtigt.

Bonus detaljer

Mindste indbetalingsbeløb

100,00 kr.

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500,00 kr.

Bonuskode

DEVOTEDDK

Udbetalingsbetingelser

TonyBet velkomstbonus på 100 % af ens første indskud kommer med lidt udfordrende betalingsvilkår. Det er let nok at modtage TonyBets odds bonus, alt hvad du skal gøre er at åbne en konto, indtaste bonuskoden og sætte minimum 100,00 kr. ind. Derefter modtager du en 100 % bonus op til 500,00 kr. Men for at hæve denne odds bonus skal du omsætte bonusbeløbet 16 x til minimum odds 1.85 indenfor 60 dage. Det skal foregå på alle sportsvæddemål, med undtagelse af ciffertips, ulige/lige, no action (spil foretaget på begge udfald af samme begivenhed) og annullerede spil. Imens TonyBets sign-up bonus spilles igennem kan hverken indskud, bonus eller eventuelle gevinster hæves eller benyttes på andre af TonyBet’s produkter.

Mindste odds

1.85

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

31.10.2016

Anmeldelse

Manden bag TonyBet, Tony G, er en af verdens mest anerkendte pokerspillere, og det skinner også igennem i TonyBets velkomstbonus. Der skal satses for at der kan vindes. Det er nemt at opnå TonyBets sign-up bonus, man skal blot åbne en konto og sætte 100,00 kr. ind, men et omsætningskrav på 16 gange til minimumsodds 1.85 indenfor blot 60 dage gør at dette odds tilbud er bedst egnet for dygtige spillere. Herunder kan du se præcis, hvad det kræver at gennemspille en max bonus på 500,00 kr.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • 100 % odds bonus på 1. indbetaling.
  • 16 x gennemspilning af bonus
  • Max bonus på kun 500 kr.

Eksempel

Lad os sige at du åbner en TonyBet konto, og for at få det maksimale ud af din betting bonus indsætter du 500 kr. Dit første indskud matches så af TonyBet, og der står nu 1000 kr. på din konto. Disse penge kan ikke hæves før enten gennemspilstiden er udløbet eller du har imødekommet TonyBets omsætningskrav. For at opnå det sidste og få din odds bonus udbetalt skal du gennemspille bonusbeløbet på 500 kr. 16 gange til minimum odds 1.85 indenfor 60 dage. Det vil sige en total omsætning på i alt 500 x 16 = 8.000 kr. på lige knap to måneder.

Tre skridt til at få bonussen