nyheder

Topkamp fra Serie A lige inden julefesten!

Året er næsten ved at slutte og vi er nok alle sammen tæt på at være i julestemning. Familien kommer på besøg og vi glæder os til god mad og dejlige gaver. Hos os fodboldfans er juletiden dog og også tiden hvor de store ligaer spiller deres topkampe. I denne omgang venter der ”Leckerbissen” fra den italienske liga. Juventus møder op mod Roma og 888sport.dk giver dig i denne anledning forhøjede odds. Spil på enten Juventus eller Roma og få glæde af din ekstra gevinst. Dette tilbud giver dig mulighed for at få lidt ekstra til julegaverne. Spil med denne betting bonus der er decideret til alle nye kunder der opretter sig hos 888sport og få glæde af nævnte kamp fra Serie A.
 

Super odds 888sport.dk Juventus vs Roma
© 888sport

 

Hvad ventes der?

Kampen mellem Juventus Torino og AS Roma spilles på lørdag d. 22/12 kl. 20:30 på Juventus stadion og er på nuværende tidspunkt kampen mellem to Champions League der ligger på en første og en syvende plads i Serie A. Vil man spørge eksperterne til denne kamp er det nok at hjemmeholdet er favorit på denne kamp. Der må dog ikke glemmes at det er to af de bedste italienske hold der tørner sammen. Kampen giver dig mulighed for at gavne af en dejlig og rigtig god 888sport bonus der giver dig chancen for at booste din gevinst.
 

 

Få det bedste ud hos 888sport

Der er mange grund for at vi anbefaler dette tilbud til vores læsere. Lad os starte med at nævne at det ikke er tit at vi kan introducere til tilbud som har fokus på kampe fra den italienske liga. I mange tilfælde er der fokus på Champions League, Premier League og den danske Superliga. Hvis du holder med Serie A er du nødt til at se på dette tilbud.
Som næste kan du med dette 888sport tilbud få en ekstra høj gevinst. Spil f.eks. på en sejr til Roma med en indsats på 50 DKK og få 2050 DKK retur fremfor de 312 DKK som du ellers ville få. Samme gælder for en sejr til Juventus. Få 350 DKK retur fremfor 75 DKK med en indsats på 50 DKK.
Sidste men ikke mindst er dette tilbud brugbar i kombination med velkomstbonus fra 888sport.dk. Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af nævnte ekstra gevinst og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Alt i alt en utrolig god odds bonus som giver dig chancen for at få det bedste ud af din betting oplevelse hos 888sport.dk. Spil på Juventus Torino vs. AS Roma og få velkomstbonus på op til 1000 DKK og forhøjede odds i et tilbud! Opret med det samme som ny kunde og glæd dig til mange gode tilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder hos 888sport.dk Hvad venter du på? Nyd julefesten med denne dejlig bonus fra 888sport.dk
 

forrige artikel
Betfair.dk: Kan City vinde mod tysk underdogs?
næste artikel
Betfair.dk: Premier League på lørdag - ManCity mod Crystal Palace