nyheder

Bookmakernes dom: Vingegaard ender på podiet

Der er ikke den store tvivl hos de bedste bookmakere i Danmark – Jonas Vingegaard ender på Tour de France-podiet i Paris.

Det store spørgsmål er reelt, om det skal være på andenpladsen, at den 24-årige Tour-debutant ender. I den anledning ser vi på de forskellige Tour de France odds med henblik på både årets sidste Tour de France-enkeltstart og Vingegaards samlede placering.

Bookmakerne tror på en 2. plads

At Tadej Pogacar vinder Tour de France, står næsten som en sikkerhed, medmindre der kommer et uforudset styrt. Du kan dog ikke sætte en stor velkomstbonus på det alle steder, da flere af bookmakerne har fjernet odds på Pogacar.

Dem der har spil på vinderen tilbage, hvor Tadej Pogacar stadig er på listen, er oddset på den slovenske gule trøje nede i odds 1.01. Sætter du dit kryds via din Bet365 app på Vingegaard til at slutte øverst efter Tadej Pogacar, så giver det odds 1.062.

Du kan her se oddsene på Jonas Vingegaard, både hvor Pogacar stadig er i spil, samt oddsene på at Vingegaard vinder efter Pogacar.

Vinder efter PogacarBet365BwinUnibet888Sport
Bet365 BonusBwin BonusUnibet Bonus888Sport Bonus
Jonas Vingegaard1.0621.071.071.07
Richard Carapaz9.009.009.009.00

Outsider på enkeltstarten

Om det skal være en anden- eller tredjeplads i årets Tour de France for Jonas Vingegaard, bliver afgjort på årets næst sidste etape – den 30,8 km lange enkeltstart fra Libourne til Saint-Emilion.

Selv hvis den 24-årige dansker leverer sit livs enkeltstart, så er de 5:45 op til Tadej Pogacar dog for stort et hul til, at det kan hentes på så kort en etape.

For Vingegaard gælder det også mere om at holde andenpladsen, idet han kun har seks sekunder ned til Richard Carapaz på tredjepladsen.

Med 2:33 ned til Ben O’Connor på fjerdepladsen virker podiepladsen dog til at være sikret. Men der venter i den grad en åben duel om andenpladsen.

Sætter du din Bwin bonus på Vingegaard, så får du pengene 17 gange igen, mens Carapaz går under spillet ”en anden deltager” hos Bwin til odds 19.00. Er du på udkig efter et lidt sjovt spil, så er den måske værd at overveje hos Bwin, da velkomstbonussen består af et risikofrit spil på op til 500 kr.

Se her hvordan bookmakerne vurder Vingegaard og Carapaz’ chancer for at vinde enkeltstarten:

Vinder 20. etapeBet365BwinUnibet888Sport
Jonas Vingegaard17.0017.0017.0017.00

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Bet365 byder Superligaen velkommen tilbage: Odds og optakt til FC København - AaB
næste artikel
Bwin: Boost dit Celtic - FCM odds