nyheder

UFC 249: Boost dine odds på Ferguson vs. Gaethje med 888Sport

Der er smæk i letvægtsklassen natten til søndag, når Tony Ferguson og Justin Gaethje tørner sammen i ”the octagon” i VyStar Veterans Memorial Arena i Jacksonville, USA, i UFC 249’s hovedkamp.
 
888Sport har med deres betting bonus sørget for, at du ikke skal nøjes med standardoddsene på kampen. Med et 888Sport odds boost kan du lige nu få odds 8.00 på Tony Ferguson og odds 15.00 på Justin Gaethje.
 

UFC 249 odds Ferguson Gaethje odds
© 888sport

 

Titelkamp blev til interim titelkamp


Hovedkampen ved UFC 249 skulle oprindeligt have været en titelkamp om letvægtstitlen, men på grund af restriktionerne som en følge af den nuværende situation blev titelkampen mellem Khabib Nurmagomedov og Tony Ferguson aflyst.
 

SUPER ODDS PÅ FERGUSON vs. GAETHJE

 
Nurmagomedov afløses i stedet af Justin Gaethje. Kampen har derfor fået karakter af en ”interim titelkamp”. Og det er ikke første gang, at en kamp mellem Ferguson og Nurmagomedov ikke blev til noget. Spørgsmålet er, om Gaethje kan udnytte, at Ferguson har forberedt sig på en anden modstander? Men Gaethje står med samme problem i forhold til forberedelsestiden, så den fordel er nok sparsom.
 

Ferguson vs. Gaethje – Tale of the tape

De to amerikanere har en lang række ligheder, men Ferguson er alligevel storfavorit til at vinde kampen – og det er der én særlig grund til, nemlig hans rækkevidde.
 
Ferguson har en markant længere rækkevidde end Justin Gaethje, hvilket giver ham en klar fordel, når det gælder slag.
 

UFC 249 Tony Ferguson Justin Gaethje
Alder 36 31
Højde 180 cm 180 cm
Vægt 70,3 kg 70,3 kg
Rækkevidde 194,3 cm 177,8 cm

 

Sådan booster du dine Ferguson – Gaethje odds


Hvorfor nøjes med odds 1.57 eller odds 2.50, som 888Sport giver på Tony Ferguson og Justin Gaethje, når du kan få odds 8.00 eller odds 15.00 på dem?
 
Med en alternativ 888Sport velkomstbonus kan du lige nu booste dine odds på weekendens brag af en MMA-kamp. 888Sport odds boostet gælder alle nye spillere og kan erhverves på følgende måde:

  1. Klik dig ind på 888Sport
  2. Klik på ”tilmeld dig nu” og opret en konto hos 888Sport
  3. Indbetal minimum 70 kr.
  4. Spil mellem 10 kr. og 50 kr. på en sejr til enten Ferguson eller Gaethje

 
Vinder du, så booster 888Sport dit odds og din gevinst, som indsættes på din spillekonto indenfor 72 timer. Husk at du skal opfylde omsætningskravene, før dine gevinster kan udbetales. Dit 888Sport odds boost er underlagt et omsætningskrav på seks, hvilket betyder, at din gevinst skal spilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage, før gevinsten derfra kan udbetales.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 6. maj kl. 15.00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Virtual Madrid Open – Her finder du de bedste odds
næste artikel
Schalke-Dortmund: Boost dine Bundesliga odds med 888Sport