nyheder

Unibet: 100 kr. Gratis Spil på Danmark

Som alle andre fodboldfans, så kan Unibet næsten ikke vente på at det bliver lørdag kl. 20.45 og Danmark træder ind på stadionet i Stockholm i den afgørende EM play-off kamp. Til kampen giver Unibet alle nye og eksisterende kunder et gratis bet på Danmark til en værdi af 100 kr.
 

Unibets risikofrie væddemål på Danmark

Unibets odds bonus til Sverige – Danmark er ret ligetil. Du spiller for 100 kr. på Danmark som vinder, altså 2-tallet, og hvis Danmark vinder så får du fuld gevinst (oddset er i skrivende stund på 3.35). Hvis Danmark spiller uafgjort eller taber, så får du de 100 kr. retur uden krav om yderligere omsætning.
 
Følg disse tre trin:

  • Åben en Unibet konto og log-in
  • Spil 100 kr. på Danmark som vinder (2-tallet)
  • Hvis Danmark taber eller spiller uafgjort, så får du de 100 kr. retur

Brian Laudrup uddyber bonussen her:
 


 
Med Unibets bonus til Sverige – Danmark vil det reelt sige, at enten får du dine penge tilbage, ellers vinder du 235 kr. Det er altså en rigtig god måde at nyde Sverige – Danmark kampen uden at skulle være nervøs over andet end spillet på banen.
 

1500 kr. i sign-up bonus hos Unibet

Udover et gratis 100kr. risikofrit bet, så kan nye kunder, som vælger at åbne en betting konto hos Unibet, få op til 1500 kr. i indbetalingsbonus. Hvis du er over 18 år og har bopæl i Danmark, så kan du åbne en konto i dag og få 100 % bonus på din første indbetaling hos Unibet.
 
De danske bookmakere tilbyder massere af interessante betting bonusser til EM 2016 – både kvalifikation og slutrunden, så tjek løbende siden for nye bonusser til EM betting.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind 3 billetter til Danmark – Sverige
næste artikel
Danmark - Sverige: 100 % ekstra på Første Målscorer