nyheder

Unibet: Boksning special – Joshua vs Parker!

Unibet er i boksning stemning og vi er absolut vilde med deres tilbud til kommende sværvægts-clash mellem Joshua og Parker! Den britiske stjerne, Anthony Joshua, er ivrig efter at vinde WBO bæltet og blive den ubestridte sværvægtsverdensmester, når han skal tage kampen op mod Joseph Parker fra New Zealand. Modsat, så er Kiwien opsat på at slå favoritten. Alt i alt er vi overbevist om at vi kan glæde os til et brag af boksning! I denne anledning har Unibet lanceret lækkert tilbud og du har mulighed for at få fantastisk Unibet bonus til denne sværvægts-clash fra Cardiff.
 

Unibet Freebet Special Boksning
© Unibet
 

Freebet hvis du taber!

Unibet har et fantastiske tilbud, der gør nævnt event endnu mere spændende. Få penge retur hvis dit væddemål taber. Spil min. 100 DKK på udvalgte spil og få penge retur i form af free bet hvis dit valg taber!
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil min. 100 DKK på udvalgte markeder for Joshua vs. Parker
  • Taber dit spil modtager du din indsats i form af free bet!

 

Udvalgte markeder er Omgange i alt, Spil på alternativ omgang, Vindende gruppe af omgange & Alternativ vindende gruppe af omgange. (Spil på boosted odds berettiger ikke til free bet ved tab). Du modtager dit free bet tirsdag den 3. april senest kl. 20 og maks. free bet refundering per spiller er 100 DKK.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Til nye kunder: Betfair bonus til Danmark vs. Chile
næste artikel
Chelsea vs. Tottenham - Price Boost fra bwin.dk!