nyheder

Spil risikofrit med Unibets EM Countdown!

Om kort tid er det for alvor kronede dage for Europas fodboldfans. Der er kun 9 dage til sommerens EM i fodbold fløjtes i gang i Frankrig. Ventetiden har været lang – men nu er ”vi” der næsten. Gør ventetiden lidt mere udholdelig med Unibets EM Countdown kalender som hver eneste dag byder på gode tilbud og interessante nyheder om UEFA 2016 i Frankrig. Læs meget mere herunder!
 
Unibet tilbyder dig at få risikofrie odds væddemål på op til 10 EURO hver eneste dag. Alt du skal gøre er, at placere et 10 EURO odds væddemål på de kampe der er udvalgt at Unibet på den pågældende dag – du vil herefter modtage op til 10 EURO som risikofrit væddemål hvis der i de udvalgte kampe samlet scores over 10,5 mål. Bliver der ikke tale om målfest i de udvalgte kampe, så kvitterer Unibet i stedet med et risikofrit odds væddemål på 5 EURO.
 

faa risikofrie odds med unibets em 2016 countdown
© Unibet

 

Sådan optjener du dine risikofrie odds væddemål:

  1. Hvis du ikke allerede har en Unibet konto – så opret dig NU!
  2. Tilmeld dig herefter kampagnen som du finder ved at klikke på billedet ovenfor.
  3. Placer herefter dit 10 EURO single spil på en af de udvalgte kampe.
  4. Du vil efter kampene er færdigspillede se om du får 5 eller 10 EURO – dine risikofrie væddemål vil blive krediteret den følgende dag klokken 12.00

 

Opret dig i dag og få Unibets velkomstbonus

Som Unibet kunde er du altid garanteret nogle af de allerbedste odds der overhovedet kan findes på markedet. Herudover har denne kvalitetsbookmaker hver uge nye og spændende tilbud til alle kunder. Som om dette ikke var nok kan alle nye kunder også gøre krav på den gavmilde Unibet odds velkomstbonus på op til 1500 kr. i forbindelse med den første indbetaling på kontoen.
 
Ledte du efter odds bonus til EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
FÅ 3000 KR I VELKOMSTBONUS HOS BETFAIR
næste artikel
BETFAIR TILBUD: Få odds 4,00 på fransk sejr i EM åbningskampen