unibet nyheder

Vilde kampagner hos Unibet: Så meget kan du vinde i EM-konkurrencerne

Europamesterskaberne i fodbold er og bliver en særlig tid, når der er dømt sommer og fodboldfest over det meste af Europa.

Det gælder også for de danske oddsere, der kan se frem til en sommer med kampagner og EM odds på topscoreren, freebets og mange andre kampagner.
 
Her holder Unibet ikke igen. Den store bookmaker er aktuel med intet mindre end tre store EM-kampagner.

Unibet nul rigtige EM
© Unibet

EM i nul rigtige: Vind 1 mio. kr.

Normalt gælder det om at ramme så mange udfald rigtigt som muligt på ens oddskupon, men Unibet vender dem om med EM i nul rigtige.
 
Her kan du vinde en betting bonus intet mindre end 1.000.000 kr., hvis du er den eneste spiller, der rammer nul rigtige på den 36-kamp store kupon.
 
Her skal du spille den klassiske 1X2 på samtlige gruppekampe i de seks grupper. Rammer du ingen rigtig, ja, så kan du blive millionær, hvis du er den eneste, der gør det, da præmiesummen deles blandt de spillere, der rammer nul rigtige.
 

Opbyg en stime og vind kontanter og freebets

Kan du forudsige kampene ved EM og svare korrekt på spørgsmål om EM, så kan du vinde freebets og kontanter hos Unibet med den store Streakr-konkurrence, der løber helt frem til den 23. juni.
 
Her skal spilleren forudsige og svare på spørgsmål. Der kan svares på et om dagen. Jo flere dage i træk du svarer rigtigt, jo større præmier får du.
 
Præmierne består både af flere freebet, kontanter og freespins til Unibets casinospil. Præmierne i Streakr ser således ud:
 

  • 3 rigtige: 20 free spins til Starburst á 1 kr./stk.
  • 6 rigtige: 50 kr. freebet
  • 7 rigtige: 100 kr. freebet
  • 9 rigtige: 200 kr. freebet
  • 13 rigtige: 1.000 kr. i kontanter


Disse freebets er gyldige i syv dage efter krediteringen.

Spark EM i gang med en bonus

Du kan skyde EM 2020 i gang med en Unibet bonus. Ligesom du kender det ved den klassiske Unibet velkomstbonus, kan du med EM-bonussen få en indbetalingsbonus op til 250 kr., hvis du minimum indbetaler 40 kr.
 
Du finder EM-bonussen under bonustilbud på din konto, hvor du så skal acceptere den. Bonussen skal omsættes 10 gange, lige som den normale velkomstbonus, til minimum odds 1.40 indenfor 60 dage, før bonussen kan udbetales.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Husk at læse omsætningskravene for de enkelte bonusser, herunder også freebets og kontante gevinster.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark – Finland: Scor freebets og PS5 med OnsideBetting
næste artikel
EM: Tyrkiet – Italien odds sammenligning