nyheder

Unibet tilbud: 100.000 kr. i europæisk Fodbold Jackpot!

Vi er klar med en ny runde europæisk fodbold. Denne uge er der Champions League og Europa League på planen og vi glæder os til rigtige gode kamp. De kommende dage glæder vi os til at se Real Madrid, Manchester United og især danske FC København spille på torsdag. Vores danske hold møder i Europa League russiske Zenit St. Petersburg og har stadig chancen for at gå til næste runde. Alt i alt glæder vi os til en rigtig god omgang fodbold.
 
I denne omgang ser vi på en dejlig odds bonus fra Unibet.dk! Den yderst populære bookmaker venter mig en dejlig bonus som kun gælder fra den 26. til 29. november 2018. Spil på UEFA Champions League og Europa League og få chancen for at vinde en utrolig jackpot på hele 100.000 DKK! Få bin ekstra betting bonus i dag og spil hos Unibet.dk. Vi vil se på alle detaljer lidt længere nede i teksten.
 

Unibet Jackpot fodbold 100.000 DKK
© Unibet

 

Kæmpe jackpot hos Unibet

Hver med i en kæmpe lodtrænkning der giver mulighed for at finde de helt store gevinst. Nogle af de største klubber og bedste spillere er i aktion, og du kan spille på lige dem, du vil, for at optjene lodder. Unibet har lanceret et tilbud der giver 10 heldige spillere, mulighed for at vinde 10.000 DKK i cash. For at deltage skal du blot spille for mindst 50 DKK hos Unibet.dk! For hver 50 kr. du spiller får du et lod til Jackpot-lodtrækningen. Lyder dette ikke utrolig smart? Både spil før og efter kampen tæller med og der er ingen min. odds på disse væddemål. Husk blot at kun bets fra mandag den 26. november til torsdag den 29. november vil tælle med i kampagnen i denne uge.
 
Sådan gør du:

  • Spil min. 50 DKK på en Champions League- eller Europa League-kamp
  • For hver 50 DKK du spiller får du et lod til Jackpot-lodtrækningen
  • Torsdag d. 29. november trækkes 10 vindere, som deler Jackpotten

 
Jo flere lodder du optjener, des højere bliver dine vinderchancer. Så vent ikke længe og start med at spille idag hos Unibet.dk!
 

Unibet velkomstbonus

Nævnte tilbud gælder for både eksisterende og nye kunder. Er du ikke allerede kunde hos Unibet har du endda mulighed for at gavne af en fantastisk Unibet velkomstbonus! Bookmakeren er yderst populært herhjemme og giver altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder! Du kan med denne velkomstbonus få 100% op til 1.500 DKK på din første indbetaling. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe er kun få grunde hvorfor Unibet er så populært. Gå ikke glip af denne bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Odds bonus hvis Bayern vinder mod Benfica!
næste artikel
Bwin.dk: Spil Champions League og få Free Bet!