nyheder

Unibet: Free bet til Danmark vs. Panama

Den hjemmelige og alle andre europæiske topliga holder pause og sætter fokus på landsholdene. Klubfodbold holder en lille pausen inden det gælder for alvor om de sidste point i tilsvarende mesterskaberne. Denne torsdag starter forberedelserne for alvor til VM for de danske drenge i rødt og hvidt. Hvad man mon bliver resulatet til VM 2018 i Rusland? Første test finder sted i denne uge når det danske fodboldlandshold stiller op mod Panama og du kan nyde en dejlig Unibet bonus. Hos Unibet giver dig i denne omgang et fantastik freebet på hele 100 DKK! Unibet som vi har lært at kende med mange tilbud til næsten alle sportsgrene er altid garant for at levere dejlige bonusser og kampagner når det danske landshold spiller. Dette tilbud gælder alle kunder lige meget om ny eller eksisterende. Vi vil dog længere nede se nærmere på dette tilbud.
 

Bonus Danmark vs. Panama Fodbold landskamp
© Unibet
 

Free bet på 100 DKK

Nyd denne dejlige bonus og få fantastisk free bet på hele 100 DKK til Danmarks kommende test-kamp mod Panama. Du kan optjene et 100 kr. free bet med Unibet. Alt du skal gøre er, at tilmelde dig og placere et spil på kampen inden kamp start. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder. Er du på udgik efter en bookmaker og har du allerede oprettet hos Unibet giver det sindssyg god menig at se på vores bookmaker oversigt. Her finder du alle nyttig informationer og rådgivning omkring betting og bonus i Danmark.

 
Sådan optjener free bet:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil min. 100 DKK på Danmark – Panama før kampstart – husk min. odds på 1.4
  • Du modtager dit 100 DKK free bet fredag, senest kl. 20.00 fra Unibet.dk

 
Det gode er du bestemmer selv, præcis hvad du vil spille på 1X2, første målscorer, asian handicap osv. husk blot at alle spil på din kupon skal overholde kravet til min. odds på 1.4! Uanset om du vinder eller taber på dit spil modtager du dit free bet. Dette free bet udløber efter 5 dage!

 

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Odds bonus hos betfair.dk - spil på top 3 fra Superligaen!
næste artikel
Betsafe: Placér en tripple og få risikofrit spil!