nyheder

Unibet.dk: Free Bet til VM-finalen 2018

Alle øjne er på fodbold VM 2018 i Rusland. Semifinalerne er klar og vi glæder os til at se hvem af de fire hold booker billet til den store finale. Alle hold har spillet en imponerende slutrunde og vi håber at det bedste hold vinder. Hvem tror du på? Selvom Danmark desværre allerede er ude af turneringen kan du spm dansk fodbold glæde dig med. Hos Unibet.dk har du mulighed for at optjene Free Bet til VM-finalen! For at få dit Free Bet på 50 DKK skal du blot spille på 1 af sæsonens 3 første Superliga kampe. Få fat i din odds bonus og spil på optakten af den hjemlige fodbold liga. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos Unibet burde du så på vores bookmaker bonus oversigt. Her finder du alle nyttige informationer og tips angående betting og bonusser i Danmark.
 

Unibet VM bonus til finalen - Spil Superliga og få free bet!
© Unibet
 

Spil Superliga og optjen Free Bet

Superligaen er endelig tilbage og vi ser frem til et hav af gode kampe. Mon det bliver dramatisk som sidste år da FC Midtjylland og Brøndby IF kæmpede om guldet indtil sidste sekund eller vender FCK tilbage og driller de to top hold fra sidste sæson? Vi glæder os og du kan med Unibet.dk få gratis spil! Vær med lige fra begyndelsen og bliv belønnet med et 50 DKK Free Bet til VM-finalen. Spil på den danske Superliga og få din betting bonus i form af et Free Bet til VM-finalen d. 15. juli. Hvad venter du på? Spil med det samme hos Unibet.dk!
 
Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig kampagnen
  2. Spil min. 100 DKK på 1 af sæsonens 3 første Superliga-kampe
  3. Få et 50 DKK Free Bet til VM-finalen søndag d. 15. juli

 
Husk: Du skal spille for min. odds på 1.4 – du bestemmer dog selv det præcise væddemål. Følgende kampe tæller med Vejle Boldklub vs. Hobro, SønderjyskE vs. AaB og FC Midtjylland vs. AGF. Dit Free Bet tilføjes senest 1 time før VM-finalens kampstart. Hver spiller kan maksimalt optjene ét VM-finale Free Bet på 50 DKK. Free Bettet kan kun benyttes på VM-finalen som spilles søndag d. 15. juli kl. 17:00.
 

Unibet velkomstbonus

Er du ikke allerede kunde hos Unibet og ønsker du en lille ekstra bonus for at komme godt væk fra starten? Prøv Unibet velkomstbonus på op til 1500 DKK! Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har ført med til at Unibet hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonussom er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Bonus til Tour de France 2018
næste artikel
Betstars.dk: Free Bet efter 80. Minut!