nyheder

Unibet: 100 kr. Live Free Bet på VM i håndbold

VM i håndbold 2021 er godt i gang, og vi er for alvor begyndt at glæde os til Danmarks første kamp, der spilles fredag aften mod Bahrain. Der er masser af spændende kampe på programmet, hvilket vi allerede har fået forsmag på, i kampene de seneste to dage. Især topbraget mellem Norge og Frankrig torsdag aften viste sig at blive en nervepirrende affære, der havde alt hvad vi kunne ønske os. Der er selvfølgelig også en masse bookmaker kampagner i gang, og her har vi fundet en ganske fin en frem fra Unibet. Unibet klær dig nemlig godt på til VM, da du kan få et 100 kr. Live Free Bet, som du kan bruge på en valgfri live kamp.
 

livefreebet unibet handbold vm
© Unibet

 

 

Sådan får du et Live Free Bet til VM

Hvis du er interesseret i at modtage et Live Free Bet fra Unibet som du kan bruge på håndbold VM odds, så læs med her. Dit gratis freebet kan benyttes på alt live håndbold. For at modtage dit Live Free Bet, skal du følge disse simple trin:

  1. Spil 100 kr. på håndbold som én indsats – der er ingen minimum odds
  2. Modtag et 100 kr. Live Free Bet, der skal bruges på en håndboldkamp live
  3. Brug dit Free Bet indenfor syv dage efter modtagelsen

 
Det er altså meget simpelt. Tilbuddet er gældende indtil 31. januar kl. 23.59.
 
Husk at du også kan benytte dig af en Unibet bonus på hele 100% op til 1000 kr., hvis du ikke allerede er kunde hos Unibet.
 

Danmarks gruppekampe til VM 2021

De danske herrer er kommet i en ganske spændende gruppe D, der foruden Danmark tæller Bahran, Argentina og DR Congo. Alle er dog nationer, som de forsvarende verdensmestre bør slå. Herunder har vi samlet de danske gruppekampe, så du kan få et overblik over hvornår Danmark spiller.
 

  • 15. januar : Danmark – Bahrain
  • 17. januar : DR Congo – Danmark
  • 19. januar : Danmark – Argentina

 
Og lad os så håbe, at de danske drenge går videre fra gruppen, og får endnu flere kampe at spille!
 
Regler og vilkår gælder. 18+
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du odds 10.00 på United mod Liverpool
næste artikel
Sådan får du freebets til alle Danmarks gruppekampe