nyheder

Unibet: Julekalenderen er fuld af vilde gevinster

Julen varer længe, men i stedet for at den koster mange penge, så har du muligheden for at score en lang række betting bonusser hos Unibet, der både har en julekalender fuld af odds boosts og spændende konkurrencer, hvor du blandt andet kan vinde en ny bil.
 
Helt frem til jul kan du hver dag vælge, om du vil have et bonus odds eller en anden form for odds bonus, når du åbner dagens låge i Unibet julekalenderen. Der er alt i alt 24 spændende juletilbud i din Unibet julekalender, hvor du kan få alt fra indbetalingsbonusser til boostede odds på helt specifikke sportsgrene.
 

Unibet Julekalender 2019
© Unibet

 

Ny dag – ny mulighed for en odds bonus

Du skal dog huske på, at tilbuddet bag dagens låge kun varer dagen ud. Lidt som i Askepot, så forsvinder det til midnat. Forskellen er dog bare, at hos Unibet dukker der et nyt odds bonus op igen efter midnat. I hvert fald indtil julen er forbi.
 

Vil du have en ny bil i julegave?

Det bliver måske lidt svært at få hovedpræmien i Unibets store julekonkurrence til at være under juletræet. Du kan nemlig blive ejeren af en splinterny Kia XCeed via Unibets store julekonkurrence. Du behøver hverken spille eller omsætte for et bestemt beløb for at være med i konkurrencen. Den kræver i bund og grund blot to ting. Du skal for det første have en Unibet-konto. Derudover skal du bare svare på 12 spørgsmål for at deltage i konkurrencen.
 
Der kommer et nyt spørgsmål hver anden dag i julekonkurrencen. For hvert rigtigt svar du giver, optjener du point til leaderboardet. Slutter du øverst der, så bliver det dig, der kan køre på juleferie i en helt ny Kia XCeed. Glipper førstepladsen og nøglerne til den nye bil, så har Unibet sørget for et par trøstepræmier til deltagerne. Det er dog ikke bonus odds, men næsten. Der er nemlig både dags- og ugepræmier på henholdsvis 2.000 kr. og 5.000 kr. at få i julekonkurrencen.
 
Du skal blot have svaret rigtigt på dagens spørgsmål, for at du er med i lodtrækningen om den kontante dagspræmie. Den ugentlige vinder af de 5.000 kr. er den spiller, der har optjent flest point til leaderboardet i den pågældende uge.
 

Vil du have flere bonusser?

Er 24 betting bonusmuligheder og chancen for at vinde kontanter og en bil ikke nok for dig, så kan du lige nu vælge mellem 12 forskellige velkomstbonusser. Læs blandt andet mere om vores Unibet Bonus eller de 11 andre velkomstbonus odds, som du lige nu kan få i vores odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport: Få hele odds 16.00 på Tottenham-sejr mod Manchester United
næste artikel
Fantastiske odds på Andy Ruiz Jr. vs. Anthony Joshua rematch