nyheder

Unibet julekalender: 24 dage med vilde præmier og bonusser

Ho, ho, ho… Julen har ramt Danmark – og det samme har Unibets julekalender, hvor du hver dag har muligheden for at vinde store præmier, få fingrene i en betting bonus og meget, meget mere.
 
Hvor meget præmierne og bonusserne løber op i, ja, det ved kun julemanden og Unibet i første omgang. Hvis indholdet bag lågen for 1. december giver bare den mindste indikation af, hvad der venter, så bliver det absolut ikke en kedelig måned for de danske oddsere og Unibet-spillere.
 

Unibet julekalender
© Unibet

 

Det kan du finde i Unibets julekalender

Hvad gemmer der sig så i de 24 låger i årets Unibet julekalender? Ja, det er selvfølgelig en hemmelighed, ligesom det er i forhold til, hvad der gemmer sig bag børnenes julekalender.
 
Vi kan dog afsløre, at der gemmer sig nogle saftige ting i julekalenderen.
 
Årets første låge gemmer på intet mindre end en Champions League-predictor med op til 250.000 kr. på spil.
 
Her er det gratis at spille med. Champions League-predictor går ud på, at du skal svare rigtigt på seks spørgsmål. Rammer du rigtigt på alle seks, så kan du se frem til at få del i præmiepuljen på de 250.000 kr.
 
Et forsigtigt men kvalificeret gæt herfra er, at Unibets julekalender også gemmer på odds boosts, free bets og mange flere ting i samme boldgade.
 

 

Hvad er Unibets julekalender

Unibets julekalender fungerer på samme måde som en almindelig julekalender. I stedet for et stykke chokolade eller et billede bag dagens låge, finder du i stedet en bookmaker kampagne, free bets, en odds bonus eller lignende. Det er med andre ord guf for oddsere.
 
Hver låge kan åbnes på dagen fra kl. 00:01 og frem til kl. 21:00.
 
Du behøver hverken have været sød eller artig i år, for at du kan få del i julekalenderen fra Unibet. Men der er dog et krav, som er ufravigeligt. Du skal nemlig være Unibet-spiller for at kunne åbne lågerne i årets Unibet julekalender.
 

Bliv Unibet-spiller og få op til 1.000 kr. i Unibet bonus

Hvis du gerne vil have årets Unibet julekalender, så kan du lige nu få den og 100% indbetalingsbonus oveni op til 1.000 kr. med en Unibet bonus.
 
Unibet giver alle nye spillere 100% i indbetalingsbonus på den første indbetaling op til 1.000 kr.
 
Unibet er en af de bookmakere i Danmark, der har de laveste omsætningskrav, når det gælder velkomstbonusser. Bonussen skal omsættes otte gange til blot odds 1.40. Du har dermed ret gode chancer for at omsætte bonussen til udbetalingsklare gevinster med de omsætningskrav.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Håndbold EM odds – Se favoritterne og forventningerne til Danmark (opdateret)
næste artikel
Betfair booster oddset på United – PSG