nyheder

Unibet: Live odds bonus til Australia Open 2015

Unibet varmer op til første Grand Slam turnering i 2015 med en ekstra bonus til live betting på Australia Open. Placer fire separate 50 kr. bets live på kampe fra Australia Open, og få et femte bet gratis. Spillene skal placeres live på oddset indenfor samme dag, og så modtager du et risikofrit bet på tennis.
 

Unibet Tennis Bonus
© Unibet Tennis Bonus

 
Med Unibets odds bonus til Australia Open kan du spille live igennem hele turneringen, og hver dag opnå et gratis væddemål. For at gøre brug af bonussen til live betting på Australia Open skal du dog være kunde hos Unibet – og ny kunder får en 100 % bonus på første indskud på din konto.
 

Sådan får du Unibets freebet live på Australia Open

For at gøre brug af Unibets live betting tilbud til Australia Open skal du være opmærksom på at du skal tilmelde dig bonussen to gange. Én gang inden du sætter fire live væddemål, og én gang når du vil gøre brug af et risikofrit bet. Her er en lille guide til at få et risikofrit bet:

  • Opret en Unibet konto og få 1000 kr. velkomstbonus (hvis du er medlem, så spring dette skridt over)
  • Tilmeld dig Unibets live bonus på din kontos bonus sektion
  • Placer 4 live bets på 50 kr. til minimum odds 1.40 indenfor én dag
  • Tilmeld dig Unibets riskikofrie spil på din kontos bonus sektion
  • Dit næste spil er ét 50 kr. freebet

Vi har desuden samlet alle odds bonusser i en oversigt, så du let kan finde en attraktiv velkomstbonus her på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Australia Open: Gratis 100 kr. bet på Wozniackis kamp
næste artikel
Odds på VM i Håndbold og vind en tur til Final Four