nyheder

Unibet mobilbonus: Champions League Odds Bonus på 100 kr.

Står den på Champions League aften hos gutterne, så snyd ikke dig selv for en Unibet odds bonus til mobil og tablet. Anden runde af Champions League løber af stablen tirsdag og onsdag, og du kan gøre dine fodboldaftner mere spændende med en lang række odds bonusser – alle sammen fra danske bookmakere.
 

Spil Champions League oddset på farten

Om end du skal hjem til en af gutterne, ser kampen i klubben efter træning eller den står på en tur på pubben, så snyd ikke dig selv for en god odds bonus på farten. En oplagt bonus til denne uges Champions League er Unibets velkomsttilbud til nye og eksisterende kunder, der benytter deres mobile platform til betting. Unibet giver simpelthen et gratis væddemål på 100 kr. hvis du benytter din mobil eller tablet til at spille på oddset.
 
Med næsten 2000 væddemål på Champions League er der nok at vælge imellem hos Unibet, så hav din mobil eller tablet klar når anden runde fløjtes i gang med topbrag som Atletico Madrid – Juventus, Manchester City – Roma, og et altid sprængfarligt opgør imellem britiske og tyrkiske hold når Arsenal tager imod Galatasaray.
 

Unibet Mobil Bonus til CHL
©Unibet – Mobil odds bonus

 

Sådan får du Unibet’s odds bonus til mobilen

  • Opret dig som bruger hos Unibet (og få op til 1000 kr. velkomstbonus) – hvis du er kunde, så spring dette over.
  • Placer et væddemål på minimum 100 kr.
  • Hvis ikke dit bet går hjem, så modtager du din odds bonus på op til 100 kr., og dette beløb skal spilles igennem 3x indenfor 60 dage.
forrige artikel
Bet365 Champions League Odds Bonus
næste artikel
Boost weekendens Premier League odds med en SportingBet bonus