nyheder

UNIBET TILBUD: Odds boost på onsdagens EM 2016 kampe!

Onsdagen byder på flere spændende kampe i den igangværende EM slutrunde i fodbold, der som bekendt finder sted i Frankrig. Rumænien møder Schweiz mens hjemmebanefavoritterne fra Frankrig tager imod Albanien. Hos Unibet fortsætter de deres flotte odds boost kampagne og tilbyder flere forhøjede odds på disse to kampe. Læs meget mere herunder!
 

faa odds boost paa em 2016 hos unibet
© Unibet

 
I Frankrigs gruppe A spilles i dag anden serie af kampe ved dette års slutrunde og både Frankrig og Schweiz kan med sejre i dag for alvor stikke af i toppen af gruppen – hvilket må siges, at være et endog meget sandsynligt udfald af dagens kampe. Holder dette stik er der lagt op til et brag af en gruppefinale når Frankrig – Schweiz søndag den 19. juni mødes på Stade Pierre-Mauroy.
 
Hos Unibet kan alle kunder lige nu få et fantastisk boost på deres odds på de to kampe. Blandt andet giver et væddemål placeret på mindst ét rødt kort i Frankrig – Albanien virkelig fine odds 5,00. Et spil på en 3-0 sejr til de franske værter udløser odds 8,00 – mod normal odds 6,30. Disse og andre odds har alle det tilfælles, at de virkelig er med til, at skabe ekstra værdi for kunderne hos Unibet. Du kan se den fulde oversigt over de boostede odds på kampagnesiden ved, at klikke på billedet ovenfor.
 
Hvis du er heldig og dygtig, at vinde på dit odds boost væddemål hos Unibet, så vil du modtage din gevinst så snart resultatet står klart – ganske som det altid er hos Unibet. Du kan blive meget klogere på de tilbud og kampagner du kan finde hos både Unibet og de andre danske bookmakere ved, at gå til vores store odds bonus sammenligning.
 

Opret Unibet konto – og få bonus!

Hvis du ikke allerede er så heldig at være kunde hos Unibet kan vi på det kraftigste anbefale dig, at oprette en konto i dag. Ikke nok med at du får dejlige kampagner som ovenstående ganske ofte, nej – du kan også som ny kunde få din Unibet odds velkomstbonus som er en af de bedste på det danske marked – helt op til 1500 kr. kan du få. Opret dig i dag og kom i gang med at vinde hos Unibet!
 
Var du på jagt efter generel information om odds bonus til EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
888SPORT: Få op til odds 14,00 på Portugal Vs Island ved EM 2016
næste artikel
Få odds 15,00 på Walisisk sejr over England hos 888Sport!