nyheder

Unibet giver 100 kr. risikofrit odds væddemål på EM-Kval håndboldkampen Danmark – Holland

Det danske herrelandshold i håndbold skal torsdag aften i aktion mod ganske upåagtede Holland i den igangværende EM-kvalifikationsturnering. Danskerne går på banen som store favoritter til, at løbe med sejren. De hollandske modstandere vurderes absolut ikke til at have de store chancer for, at levere en overraskelse på den danske hjemmebane. Derfor er det tilbud som bookmakeren Unibet i forbindelse med kampen kører med til alle kunder da også helt igennem fantastisk. Læs alt om kampen og det flotte tilbud lige her i artiklen!
 
I kvalifikationsgruppe 1 til den kommende EM slutrunde skal Danmark som bekendt op imod Holland torsdag aften. Det er danskernes første opgør i denne kvalifikationsturnering og forventningen er uden tvivl, at Danmark gør rent bord og hiver en gedigen storsejr i hus på hjemmebanen. Modstanderen fra Holland har aldrig virkelig leveret det store på en håndboldbane, meget modsat det danske landshold der som bekendt er forsvarende Olympiske mestre efter den flotte præstation i Rio denne sommer! Her på redaktionen er vores forventning, at Danmark vil vinde opgøret med minimum 10 mål – vi vil alt andet lige være overraskede, hvis dette ikke som minimum sker.
 

Spil 100 kr risikofrit hos unibet paa handboldkampen danmark holland
© Unibet

 
Det er derfor med stor glæde at vi kan præsentere vores ærede læsere for Unibets vanvittigt flotte tilbud om et risikofrit væddemål på 100 kr. på, at Danmark vinder med minimum 9.5 overskydende mål. Hvis du spiller på dette og du får ret modtager du naturligvis din gevinst ganske som vanligt – men det specielle ved denne kampagne er, at du simpelthen ikke kan tabe. Skulle danskerne ikke vinde helt så stort, ja så får du din indsat retur fra Unibet. Dette tilbud gælder alle kunder, altså både nye og eksisterende kunder – så der er ingen grund til ikke at klikke på billedet her i artiklen og spille uden risiko for, at tabe. Læs meget mere om alle de danske bookmakeres bonustilbud i vores grundige odds bonus sammenligning!
 

Sådan får du dit risikofrie 100 kr. væddemål hos Unibet:

Opret din konto hos Unibet hvis du ikke allerede er kunde – du skal blot klikke på billedet her i artiklen!
Spil herefter et pre-match væddemål på 100 kr. på, at Danmark vinder med minimum 9,5 mål
Vinder du – så får du helt som normalt din gevinst udbetalt!
Taber du, så vil din indsats blive refunderet til din konto i form af en flot Unibet bonus!
 

Opret dig i dag og få den flotte Unibet velkomstbonus til odds

Når du opretter dig som ny kunde hos Unibet kan du glæde dig over en spilleoplevelse som fungerer aldeles optimalt. Samtidig tilbydes alle nye kunder også en af markedets bedste velkomsttilbud, nemlig den flotte Unibet odds velkomstbonus på op til 1500 kr. Kom i gang med, at vinde stort hos Unibet allerede i dag!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair pokal odds boost: Sejr til FCK i onsdag giver odds 4,00!
næste artikel
Præsidentvalg: 888Sport giver odds 17,00 på det amerikanske valg!